reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

orchi wiesz co jest w tym najgorsze? ze ja nie mam obowiazku zajmowania sie malym, bo to tesciowej zostawia corka , ale jak widze ze sie przespac nie moze a kobita ma tez swoje przyzwyczajenia to mi sie jej szkoda robi a pozniej ja sie mecze i ja sie nenerwuje i nadwyzeram .. eh...

gdybym byla samolubna nie poszlabym po niego i nie zaproponowala zeby sie przespala a ja sie nim zajme, ale jakos tak nie mam serca.

Corin osz ty :-D znecasz sie nad nami :-p no to nic nam nie pozostaje tylko czekac na naklejki :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Corin ale jesteś niedobra i strzelam fochem :crazy::-D pokazuj ale już :-D:-D
emeczka no pewnie,że szkoda,ale musisz uważać i na swoją córcię więc nie przemęczaj się zbytnio kochana bo po dupce natłukę :-D:-D (joke) :-D;-)
marzencia wysłałam ją po sąsiedzku :zawstydzona/y: :-D

matko, ale Wam współczuję tej zgagi..ja miałam ja może z 2 tygodnie i woda mi pomogła..na tym koniec.. zatem wyrazy współczucia:eek: ja za to mam krwawiące dziąsła.. co w połączeniu z gorącem na dworze sprawia, że czuję się niekomfortowo ;/ ona same krwawią, ot tak od siebie.. dziury w dziąśle się porobiły.. zęby myję/ przepłukuje płynem nawet 20 razy w ciągu dnia.. takie to uciążliwe i nieprzyjemne..

Corin wiem o co chodzi z tą surowością ;-) dlatego i ja czekam na aż wsio będzie w kąciku gotowe :-(
konwalianka jak o mówią jak nie urok to sr..... :-D jednym to dolega innym tamto no ale musimy dotrwać do końca i pocieszyć się,że przejdą wszelakie dolegliwości ciążowe ;-):-D
marzenka niooo okno uchyliłam aż jest w płuca co złapać :-D
Dobra ja spadam sobie do małża bo wrócił wreszcie :-D cały w trocinach i mokry :-D :eek:
buziammmm wszystkie mocnoooooooooooo :*:*:*:* uważajcie na siebie !!!!!!

Orchi - no jesteś niemożliwa:) Uwielbiam Cię za tę radość życia:)
Marzenko - ile sody dajesz na szklankę wody? Może i mi pomoże:eek:

Ostatnia edycja:
heledorko jestem za, poczekamy az pierwsz maluch sie pojawi i wtedy bedziemy pisac do ciebie:-)
orchi fakt Twoja radosc zycia jest porazająca i zarazająca:)
magia eh na mnie jeszcze poki co ciutke mleko działa a coli próbowałas? a i jeszcze takie zwykle, kruche ciastka mi pomagaja:)

reklama
maqnio pepsi mi pogarsza zgagę, a kruche ciastka na krótko pomagają, ale za chwilę znów jest ta jędza. Ja Cię podziwiam, jak Ty leżałaś tyle? Doszłam do wniosku, że ja NIE UMIEM LEŻEĆ:)

Do góry