reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Emka - Ty to jesteś Twardzielka:)
Konwalianko - ja też mam takie odczucie:) Dziś leżę, ale przeprałam kilka rzeczy do torby i zaczęłam pakować ją na raty.
Dziób - u mnie się Staś się nie rusza, kiedy trzymją mnie skurcze. Gin powiedział mi, że jak dłużej nie będzie ruchów - jechać na IP.

reklama
emko na racja, piszac do heledroki nie wspomnialam zeby watki przykleila do gory, zeby nie ginely, chyba napisze raz jeszcze z prosba o przyklejenie:)

edit: napisałam juz do heledorki:)

Ostatnia edycja:
Ale burza była u mnie a teraz leje i leje i końca chmur nie widać :szok: to już poszłam na zakupy :-D:-D
Jej ta zgaga to pieruństwo okropne :-D w nocy mnie nawet budzi ten "kwas" :-D
Ja chyba INNA jestem wiecie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo nawet nie zwracam uwagi na twardnienia brzucha i te skurcze :szok: są i już muszą być jak to lekarz mój mówi

maqnio nic nie działa - chrupki, migdały, woda, mleko, Rennie. NIC. I w sumie główka nisko, ale pod samymi piersiami brzusio mam, więc pewnie ucisk dupki na żołądek:)
orchi - ja też długo się tym nie przejmowałam, ale od czasu kiedy kamienny brzuch = brak oddechu to już niefajnie

Hej dziewczynki, po prostu przyłączę się tutaj do dyskusji zamiast pisać z maqnio w tajemnicy hehe.
Wątki jak widzicie założone. Chociaż dla mnie to troszkę wcześnie, bo narazie nikt tam nic nie będzie pisał. Chcecie, żebym przykleiła je u góry - zrobię to, ale nie uważacie, że lepiej poczekać aż choć jedna z nas się wypakuje?
To samo z listą urodzonych bobasków - zrobię i otworzę nowy wątek, ale dopiero jak będę miała jakieś dane. Także jak już jakiś maluszek pojawi się na świecie, poczekam aż jego mama napisze mi na pw że chce umieścić go w tabelce i wtedy takową zrobię. Nie chciałabym bowiem wpisywać kogoś danych bez jego zgody lub chęci. Może tak być?

boze kochanienki co za dziecko, zeby nawet 2 h bez obudzenia sie nie przespalo? :/ juz sie obudzil i musialam go na kolana wziac, usnal na szczescie ale polozyc go nie moge do lozka bo sie obudzi i bedzie darcie. Szooook, a mam tak nie wygodna pozycje ze mala mi gniecie zebra glowa. Za jakie grzechy/...........

helodorka jestem za!!!!!!!!!

Magia ja też nie mogę oddechu czasem złapać a na ulicy zatrzymuję się jak ściśnie ale jakoś nie mam stracha,że to coś złego wrecz przeciwnie cieszę się jak głupia,że to coraz bliżej :-D:zawstydzona/y: mówiłam,że ja jakaś inna jestem :zawstydzona/y:
emeczka normalnie wspłoczuję kochana bądź dzielna i 3maj się jakoś tam :tak:

reklama
Do góry