reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

A dziękuje czuję sie bardzo dobrze.. jak narazie sie nie zapowiada na poród.. ale tak za 2 tyg to juz bym bardzo chciała:) juz nie moge się doczekać!

Dobrze że lekarz konkretny i wszystko wytłumaczył a nie zostawił Cię na lodzie.. przynajmniej wiesz, że jakby co to zrobią CC szybciutko..

Uciekam bo mnie już tyłek boli od tego siedzenia:) buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
Wróciłam jezuuu siedziałam u lekarza od 16!!!!!:confused2: bo sie raptem 3 rózne kolejki zrobiły ...długo by opowiadac jestem wsciekła,spuchnieta i obolała. Jedyna dobra wiadomośc to taka ze wiem kiedy rodze....28 czerwiec czyli w imieniny mojego męża:cool: a zrobie mu prezent a co;-)

Doberek śpiochy :-D:-D i szkraby kochane :*:*:*
sis cieszę się,że wszystko ok i szyjka zamknięta to najważniejsze :*:*:*:*
magia leż słonko będzie ok dzidzia wie kiedy wyjśc ona już nada tempo w odpowiednim czasie :*:*
emeczka w sumie my to mamy jeszcze dużo czasu :-D damy radę a nie dołuj sie słońce,bo Nicolette będzie smutno buziam Was mocnooooo
wisieńka dobrze,że ;ekarz tak podszedł do sprawy "fachowo" opieke będziesz miała super :*
Corin mnie od paru dni krocze boli a więzadła i pachwiny to nawet nie wspominam,ale ja jak to ja tłumaczę,że jest ok i tyle a Ty wypoczywaj !!!!!!
margeritka no to gratuluje udanej wizyty i wyznaczenia terminu porodu !!:*:*
Z rana całuję Was wszystkie mocnoooo :-D:-D
Ja to czuję,że w sierpniu jeszcze urodzę hahahahha

Cześć Brzusie! Witaj porannie Orchi:)
Mi znów internet słabo działa:(
Ale humor mam lepszy. Powoli przyzwyczajam się do tych wczorajszych wiadomości. Właśnie zaraz idę na badania, bo gin zlecił mi badania przez tą swędzącą skórę.
Dzięki Psotko za przestrogę! To może być cholestaza. Oby nie. Mam zrobić na cito - alat,aspat, kwasy żółciowe i bilirubinę. Mam nadzieję, że wyjdą ok.

Witam kochane,
ranne ptaszynki orchi, magia;) buziaki na dzień dobry
magia trzymam kciuki za dobre wyniki
Ja dziś też mam wizytę i co najważniejsze zaczynam 35 tydzień;)
Brzuchol w nocy ważył ze 100 kg- też macie takie uczucie w nocy zwłaszcza zmieniając pozycję? a miednica jak bolała hohoh
wczoraj przyszedł przewijak i prawie godz go małz skręcam- niby taki zwykły prosty, a tu wez i badz madry bez instrukcji załap jak to ma wyglądać;) No w końcu przewijak skręca się nie codziennie;)

o tak własnie nasze wczorajsze dzieło wygląda- na razie stoi w dużym pokoju bo w sypialni jeszcze czekamy na upranie wykładzinki...Zobacz załącznik 360052

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sestinka cmokk :*:* no fajniusi przewijak :tak: ja mam takie uczucie ciężkości jak wstaję w nocy siusiu :-D tragedia :-D
Kurcze a mój małż jutro pracuje cholerka,a mieliśmy iść po łóżeczko i znów na za tydzień odłożone będą zakupy echh a myslałam,że kącik dokończę ...

orchi ja niby juz 3 misiac działam , pokoje ogarniam a wciaz niedokończone:( czekam na łózko dla nas i łóżeczko i odmalowanie kuchni i ciagle coś sie wydłuża. Mam nadzieję ze za tydz pozamykam ten bałagan bo juz chce lezec i pachniec do porodu:)

Ostatnia edycja:
No masz rację czym bliżej to wszystko to non stop jakieś niedociągnięcia są widoczne ale damy radę co tam :-D
;-) i gratuluję 35 tc !!! :D

Cześć słońca, do nas za półtorej godziny meble przyjeżdżają :-D będę miała dziś pokoik Ewuni prawie gotowy. Prawie, bo jeszcze chce rolety i naklejki na ścianę.

Wczoraj zamowilam na Allegro resztę potrzebnych rzeczy, łącznie z pieluchami tetrowymi. Zobaczę jakie jakościowo bedą, jeśli fajne grube to dam wam link do sprzedawcy, bo pamietam ze był z nimi problem.

reklama
witajcie robaczki kochane

wisieńka dobrze,że lekarz jest konkretny i że sama zdecydowałaś się na sn.. to z pewnością nie była prosta decyzja..no i te wytyczne..przynajmniej wiesz czego się spodziewać :)na pewno wszystko będzie dobrze;-)
margeritka zapewne trudno było się dostać, ale już wiesz kiedy będziesz tulić maluszka.. czyli póki co daty czerwcowe u nas dominują.. ważne że wizyta udana
sestina, przewijak super

ja zaraz dzwonie do lekarza - znowu..żyć mu nie dam.. miłego dnia i buziaki

Do góry