reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

No to chodzbym bardzo chciala nie czuje tego co Ty Magia:( A malo tego to wydaje mi sie ze mala jescze nie przybrala pozycji do porodu, heh. No ale poczekam spokojnie skoro musze.

reklama
Mi to po wyjściu od lekarza nawet łzy pociekły. Że to już blisko, że wiem, czemu źle się czuję, że jestem w proszku z przygotowaniami, a najbardziej, że tak pędziłam tramwajem i autobusem na koncert synka i nie zdążyłam:(

Magia synek, choc jeszcze maly to zrozumie! I wszystko zdazysz, a jak nie to maz zrobi w przyspieszonym tempie jak Ty na porodowce bedziesz:-p Glowa do gory, to wszystko nie jest takie straszne przeciez, a sa i trudne przypadki kobiet ktore dowiaduja sie o ciazy w 8 miesiacu! i to jest dopiero hardcore;-)

Ja sie odmeldowuje, do jutra:)

Hej laseczki, przelecialam wszystkie strony od samego rana, mniej wiecej zeby wiedziec co u was :-)

Emka, jak sie dziś czujesz? Mam nadzieje ze ci przeszło.

dzisiaj znowu mam zrabany humor, chce mi sie plakac...miedzy innymi dlatego mnie caly dzien na kompie nie bylo. Chyba za duzo spraw mi sie skumulowalo w glowie i odpadam + oczywiscie hormonowe skoki nastroju robia swoje. Zajelam sie troche czyszczeniam wozka, pozniej malym od szwagierki ktory emituje nerwowe fale, ktore jak widac chyba tez mi sie udzielaja na wieczor. EH.. szkoda gadac...

mój synek ma dziś koncert w szkole muzycznej, trzymajcie za niego kciuki, please. On ma koncert, a ja nie będę mogła być bo na tą samą godzinę mam gina:-(
.
Magia to utalentowanego masz synka i jak widac daje sobie rade z wystepami, ja od zawsze mialam problemy z opanowaniem stresu i niestety nie dalam rady kontynulowac dziennej szkoly muzycznej, musialam chodzic prywatnie zeby ja skonczyc ale zeby nie wystepowac na koncertach i nie miec egzaminow przed komisja bo po prostu nie bylo to na moje nerwy, a szkoda...

Psotka tez cos doczytalam ze mialas sluz podobny do czopa? ja ok godziny temu poszlam do wc patrze a na majtkach taka klupa jak kisiel ale mega gesty, sie przestraszylam bo nie wiem jak ten czop wyglada, czy jest taki maly czy moze wiekszy?? a moze taki sluz mi wyciekl, choc bylby to pierwszy raz bo nigdy takiego nie mialam...

Emeczko, dzięki:) Jestem dumna z malucha, choć dziś to już śmiały do przesady jest. Jakby miał ADHD:) Kłaniał się wszystkim po pas. Myśli, że jest Piotrem Rubikiem:)
Corin, wiesz, nie chcę Cię straszyć, ale jak mówisz o tych swoich skurczach to trochę wyglądają jak moje...

reklama
Do góry