reklama
mailuj
Fanka BB :)
Magia na pewno zrobi to ktos za Ciebie. Ty będziesz planować :-)
Tia Nawet nie mam jeszcze kluczy, ani gdzie rozstawić łóżeczka. Muszę poprosić Stasia o jakieś 3 tygodnie.
Ania już leżę Coś czułam, że te bóle i biegunki to może z ucisku główką. Konwalianko - proroku
Ania już leżę Coś czułam, że te bóle i biegunki to może z ucisku główką. Konwalianko - proroku
Ostatnia edycja:
maqnio
Mamusia Różyczki
magia kochana bedziessz zarządzac przeprowadzka z kanapy, a co , pociwicz wymachy palcami, zeby kazdy wiedzial co ma robic a 2 tygodnie to minie jak z bicza trzasnalnajwazniejsze ze Stasinek zdrowy
corin racja watek mozna zalozyc jak najbardziej, tylko nie wiem moze zalozyc np. 2 jeden z samymi fotkami maluchow a drugi moze w gratulacjami? co myslicie dziewczyny?
corin racja watek mozna zalozyc jak najbardziej, tylko nie wiem moze zalozyc np. 2 jeden z samymi fotkami maluchow a drugi moze w gratulacjami? co myslicie dziewczyny?
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
Maqnio, ja jestem za. Tak jak mamy wieści ze szpitala bez komentarzy. Przynajmniej nie gina w komentarzach.
Magia, najważniejsze żebyś palec wskazujący miała sprawny ;-) a reszta sie zrobi
Aniaa, tez bym chciała znać już konkrety. Mam cicha nadzieje ze w poniedziałek już sie dowiem konkretów.
Magia, najważniejsze żebyś palec wskazujący miała sprawny ;-) a reszta sie zrobi
Aniaa, tez bym chciała znać już konkrety. Mam cicha nadzieje ze w poniedziałek już sie dowiem konkretów.
maqnio
Mamusia Różyczki
corin no dokladnie, byloby wtedy przejrzyscie, zobaczymy jak innym babeczkom sie spodoba, to napiszemy do heledorki zeby watki zalozyla
Coś słabo mi bb działa
Maqnio - Staś mam nadzieję, ze zdrowy, bo usg dopiero za 2 tyg. Wymaz pobrano z obu dziurek
Ania - cały czas twardnieje mi brzuch i mam takie bóle miesiączkowe, ale nie mocne. Gorszy jest ten ucisk na dół.
Maqnio - Staś mam nadzieję, ze zdrowy, bo usg dopiero za 2 tyg. Wymaz pobrano z obu dziurek
Ania - cały czas twardnieje mi brzuch i mam takie bóle miesiączkowe, ale nie mocne. Gorszy jest ten ucisk na dół.
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
magia na pewno zdrowy!! a wymaz da sie przezyc, wazne ze juz po