reklama
Anulka dasz rade, czas szybko zleci. Jak wroci to napewno Ci jakos milo wynagrodzi swoja nieobecnosc;-) A kase wiadomo-skads trzeba brac.
Emi ja tez na lutyckiej chce rodzic. Chociaz im wiecej pytam ludzi i czytam opinie tym trudniej mi sie zdecydowac. Pierwsza wybralam lutycka wiec chyba juz tak zostanie.
Emi ja tez na lutyckiej chce rodzic. Chociaz im wiecej pytam ludzi i czytam opinie tym trudniej mi sie zdecydowac. Pierwsza wybralam lutycka wiec chyba juz tak zostanie.
Corin
Mama Trójki :)
Psotka, jak dobrze ze wszystko ok, teraz mogę puścić kciuki.
Właśnie wróciłam z festynu szkolnego, występowała cześć zespołu Haliny mlynkovej z bitwy na głosy. Smialam sie ze ewunia jeszcze sie nie urodziła a już drugi koncert zalicza za to teraz nogi mam jak banie, robię kolacje i idę do wyrka.
Właśnie wróciłam z festynu szkolnego, występowała cześć zespołu Haliny mlynkovej z bitwy na głosy. Smialam sie ze ewunia jeszcze sie nie urodziła a już drugi koncert zalicza za to teraz nogi mam jak banie, robię kolacje i idę do wyrka.
sestina
Fanka BB :)
któraś z Was pytała o staniki- ja na początek zainwestowałam w zwyklaczki o takie
-2 Pak za 25,90 BIUSTONOSZ STANIK do karmienia 85B (1637716027) - Aukcje internetowe Allegro
jak się okaże że pokarmię dłuzej kupie sobie ten fajny Triumphik który pokazywałyście
-2 Pak za 25,90 BIUSTONOSZ STANIK do karmienia 85B (1637716027) - Aukcje internetowe Allegro
jak się okaże że pokarmię dłuzej kupie sobie ten fajny Triumphik który pokazywałyście
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Psocia najważniejsze że wszystko ok :-) i jesteś spokojniejsza :-)
Aniaa ja też się zastanawiałam i to długo ale ostatecznie wybrałam Lutycką. Dużo moich znajomych tam ostatnio rodziło i chce rodzić. Te co rodziły są bardzo zadowolone z warunków i opieki. Oddział jest po remoncie. Byłam obejrzeć salę porodową i myślę, że wszystko będzie dobrze. Wiadomo, że nigdy nie jest tak, że każdemu się dogodzi ale lekarzy mają dobrych i dlatego tam chcę rodzić.Polna to klinika i z całą pewnością jest najlepsza tylko, że jeśli z ciążą wszystko dobrze i nie ma żadnych komplikacji to myślę, że wszędzie można rodzić:-)
Psota moja pani doktor nazywa się Sajda. Chodzę do niej właśnie na Lutycką państwowo
Psota moja pani doktor nazywa się Sajda. Chodzę do niej właśnie na Lutycką państwowo
reklama
mailuj
Fanka BB :)
Dziewczyny to są moje wczorajsze wynurzenia. Jakby chciało Wam się dorzucić jakiś komentarz byłoby super - wojna trwa ;-)
Połoznicza Izba Przyjęć w Koszalinie czyli jak sie dba o kobiety w ciąży - Forum gk24.pl - strona 2
Połoznicza Izba Przyjęć w Koszalinie czyli jak sie dba o kobiety w ciąży - Forum gk24.pl - strona 2