reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Psota ja chodzę do lekarza z Lutyckiej i tam chcę rodzić bo słyszałam dosyć dobre o nich opinie. A na Polnej to wiem, że ciężko się dostać.

reklama
Anulka dasz rade, czas szybko zleci. Jak wroci to napewno Ci jakos milo wynagrodzi swoja nieobecnosc;-) A kase wiadomo-skads trzeba brac.

Emi ja tez na lutyckiej chce rodzic. Chociaz im wiecej pytam ludzi i czytam opinie tym trudniej mi sie zdecydowac. Pierwsza wybralam lutycka wiec chyba juz tak zostanie.

Psotka, jak dobrze ze wszystko ok, teraz mogę puścić kciuki.

Właśnie wróciłam z festynu szkolnego, występowała cześć zespołu Haliny mlynkovej z bitwy na głosy. Smialam sie ze ewunia jeszcze sie nie urodziła a już drugi koncert zalicza :-D za to teraz nogi mam jak banie, robię kolacje i idę do wyrka.

Aniaa ja też się zastanawiałam i to długo ale ostatecznie wybrałam Lutycką. Dużo moich znajomych tam ostatnio rodziło i chce rodzić. Te co rodziły są bardzo zadowolone z warunków i opieki. Oddział jest po remoncie. Byłam obejrzeć salę porodową i myślę, że wszystko będzie dobrze. Wiadomo, że nigdy nie jest tak, że każdemu się dogodzi ale lekarzy mają dobrych i dlatego tam chcę rodzić.Polna to klinika i z całą pewnością jest najlepsza tylko, że jeśli z ciążą wszystko dobrze i nie ma żadnych komplikacji to myślę, że wszędzie można rodzić:-)
Psota moja pani doktor nazywa się Sajda. Chodzę do niej właśnie na Lutycką państwowo

Emi, masz rację, że jeśli jest wszystko super, to można wybierać:) U mnie niestety od początku ciąży coś się dzieje, więc wolę nie ryzykować i zostanę przy Polnej.
Ja z Lutyckiej znam tylko dra Bloka.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry