reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Tia hormonku II:) heheh zabrzmiało jak Terminator I i Terminator II:) w sumia ja dodatkowo z moim implantem w kręgosłupie to taki prawdzwiwy terminator hahahah a teraz jeszcze z takim brzuchem:)
konwalianka ruchy do lekarza po jakiś antybiotyk!

reklama
Psota to super, że wszystko dobrze. Ale ciekawe co to było? Najważniejsze jednak, że mały ma się dobrze
biggrin.gif
A gdzie chcesz rodzić w Poznaniu?

Konwalianko
koniecznie zadzwoń!

Mimi, no to jak za 3-4 tygodnia miałabyś rodzić, to idealnie:)

Balkan, dzięki:*

Madzia, a od czego to krocze Cię boli, maleństwo naciska?

Sestinko, hehe hormony dwa;)

Emi, dziękuję:) ja będę rodzić na Polnej, bo po pierwsze chodzę do gina z tego szpitala, a po drugie, tam mają super sprzęt w razie czego. A Ty gdzie chcesz rodzić?

Ostatnia edycja:
Mimi, ja będę szczęśliwa, jak mały poczeka jeszcze chociaż z 2-3 tygodnie;)

Sestinko, nic nie słyszałam, ale właśnie przeczytałam, co za debil z tego kolesia...

Ostatnia edycja:
Psotko jak dobrze ze maly jeszcze bedzie z toba:) ma czas niech siedzi w swoim gniazdku:)

my po zakupach torba lezy a mnie cos trafia na mysl o tym wyjezdzie jak wy wytrzymujecie rozlaki ahh

Psota mam wizyte u gin we wtorek to pewnie wtedy bedzie we mnie grzebal w poszukiwaniu paciorkowca;) A Ty do jakiego lekarza chodzisz?
Ja slyszlalam o pregierzu-koles chcial sobie fotke zrobic i spadl razem z pomnikiem:-D pijany oczywiscie.

Anulka podziwiem Cie! Ja bym sie teraz zaplakala na smierc jakby moj maz mial gdzies wyjechac... a i tak mi ciezko bo pracuje po 12h wiec ciagle Go nie ma. Ale widze ze nie mam co narzekac bo inni maja gorzej.

Psota fajnie, że wszystko ok:)

Konwalianka, mi lekarz mówił, że bakterie w moczu są bardziej niebezpieczne niż te w pochwie, i trzeba jak najszybciej leczyć bo są częstą przyczyną skurczy i wcześniejszych porodów. Jak to ujął "Każdy student pierwszego roku to wie" więc spróbuj skontaktować się z lekarzem, żeby przepisał ci jakieś leki.

Dziewczyny mam pytanko które, chyba już parę razy było. Znacie jakieś sposoby na skurcze lub polecacie jakieś leki, bo ja już piję wody na potęgę a i tak co chwilę mnie łapie:/

reklama
Aniaa ciezko to dopiero bedzie jak bus przyjedzie po niego i bedzie musial wyjsc:/ nie chce nawet myslec ahh mam tylko nadzieje ze na rozwiazanie zdarzy...ale zastrzyk gotowki sie napewno przyda...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry