reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

psotka to wygląda na czop... Moze wyleźć kilka tygodni przed porodem ale masz rację jedz sprawdz bo to dośc szybko.
alexxxxxxxxx ja nie mam i nie kupuję, nie ma potrzeby w wręcz jest nie zalecana poduszka dla dziecka które jeszcze nie siada. Ma miekki kręgosłup i może sie zdeformować albo połozyc buzią w podusie, no i główka się bardziej grzeje i poci . Dla mamuś które nie moga bez podusi sa takie plaskacze tylko dla wyglądu na alle.

reklama
MADZIA, nie, powiedział, że mam przyjechać do niego na wizytę, bo dzisiaj przyjmuje.

Sis, Wisieńko, ja myślę, że nic się złego nie dzieje, ale zawsze lepiej, jak to moje przeczucie potwierdzę u lekarza;)

psota jedz bedziesz spokojniejsza:)i my rowniez:*

ide wziasc prysznic bo nie wytrzymam siedze w samych majtach i mi GORACO !!!!ratunku kto wymyslil takie dychoty no:/

sis napewno to nic złego ale jak się skonsultujesz to i zaśniesz spokojniej z Marcinem ;-)
alexandra ja mam wypełnienie do łóżeczka( do kołderki) no bo na czymś maluszka położyć muszę :-D ale to płaskie jak pieron jest no i wiadomo ,że nie samą głowkę na pusie a prawie całego szkraba :-D

psotka trzymam mocno kciuki! Ja myślę, że to czop. Może to dość wcześnie, ale skoro nie ma skurczy, to miejmy nadzieję, że jeszcze pochodzisz bez niego troszkę. Ale w sumie Dawidek i tak już prawie donoszony. Będzie dobrze. Czytałam na innym forum, że dziewczyna urodziła w 32 tygodniu teraz i dzidziuś ma się dobrze. Sam je i oddycha. Głowa do góry!

Ja po wizycie i koncercie synka będę późnym wieczorem na bb, ale zdam relację co mi gin powiedział. A mam pytań mnóstwo:-)

reklama
psotka - będzie dobrze! Tego się trzymajmy :)

Dziewczyny, odnośnie poduszki to ja kupiłam do łóżeczka taki klin. Nie wiem czy wiecie o co chodzi, taki mini materacyk pod główkę z lekkim wzniesieniem, schodzi od ok 6 cm do zera. Wkłada się go pod prześcieradło i wtedy główka jest leciutko uniesiona. Koleżanka tego używała i polecała. Co prawda mówiła, że na samym początku mały jej z tego "zjeżdżał" ale potem było w sam raz.

Do góry