reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

psotka, ja też trzymam.. czym prędzej daj znać co powiedział lekarz..

halo, czyżby moje pytanie znikło w tłumie? czyżby nikt z was nie zakupił biustonosza na allegro? ja dzisiaj ostatnie zakupy chce zrobić.. ratujcie!!
a i jeszcze jedno pytanie.. czy macie moskitierę do łóżeczka? ale taką na wszystkie 4 strony łóżeczka? pytam, bo mnie nie zależy na baldachimie a moskitierze, a koleś na allegro mi tłumaczy, ze na trzy strony wystarczy:huh:

reklama
konwalianka hahaha jakiś zamotany ten koleś :-D :-D ja kupię u mnie w dziecięcym są po 19zł ;) i 10zł do wózka a biustonosze kupiłam dwa bawełniane odpinane to karmienia beż usztywnień i drutów ... tylko nie na allegro

psota-ja tez trzymam kciuki i czekam na wiesci!

konwalianko ja mam baldachim, wiec nie pomoge, a biustonosz dostalam jeden i narazie wiecej nie kupuje bo ja dla mnie to sa okropne a i biust w nim wydaje mi sie ze mam do pasa:/

Poduszeczke mam malutka, taka wlasciwie plaska jak juz ktos pisal, zeby wygladala bardziej niz zeby byla poduszka. I nie kupowalam jej tylko przyslali przez pomylke wiec jak juz mam to moze bede uzywac:)

orchi, ale taką nie a'la baldachim? BO ja właśnie coś takiego chciałam, z satyny.. mam stelaż i chciałam dokupić moskitierę, która tam powieszę.. no a koleś naprawdę niezły, ale szkoda zdrowia na tłumaczenie mu co to i do czego jest moskitiera :)

orchi wczesniej podwyzszona bo zjadlam batonik w nocy wogole nie pomyslalam 50g po 1h wyszlo mi 154,9 mg/dl a teraz powtorzylam 75g po 2h 5,69 mmol/l

Jejuuuu teraz zobaczyłam o PSOTCE!!!! aż mnie ciarki przeszły, że już może się zacząć i poleci pokolei!! ale to leci!! PSOTKA ja i Milusia trzymamy kciuki i daj szybko znać jak po wizycie!!!!:*

Co do moskitiery i baldachimu to ja mam to i to, jak kupowaliśmy pościel do w komplecie był baldachim więc założyliśmy już ale ostatnio mamy strasznie dużo komarów i różnego rodzaju owadów więc jak byliśmy w IKEI to kupiliśmy taką ładną białą moskitierę chyba 19 zł kosztowała ale mieliśmy bon więc za darmo było:-D Jest super, przywiesza się ją do sufitu ale nie koniecznie, można pokombinować i jest zakładana na całe łóżeczko więc to jest najfajniejsze. Wykonana jest z takiego przewiewnego materiały i mozna ją podwiązywać od dołu. Polecam:-)

reklama
co do baldachimu i moskitiery nie kupuje i nic o nich nie wiem . :zawstydzona/y:

biustonosz kupowałam takowy : Mamabel Micro N ale w sklepie i był w promocji . mam nadzieję że mi posłuży

ania no własnie ile ci wyszło ??

szukam cienkiego szlafroka/u???????????????????? help

Ostatnia edycja:
Do góry