reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

madziu bo ja jak tak leze i spac nie moge to rycze z bezsilnosci, ze nie moge zasnąć.:-)
wisienko super, ze ci lepiej, ja sie czuje jakby mi ktos pała przez głowe walnął

reklama
noo a wy znowu naskrobałyście kilka stron..ech, i jak tu za wami nadążyć?
ode mnie właśnie wyszła koleżanka - stara znajoma, fajnie, że jeszcze są takie osoby, które mimo wszystko o Tobie pamiętają:-)

nogi napuchnięte mam jak balony, ale już się do tego przyzwyczajam..jutro też na badania się wybieram, bo przypomniało mi się, że mam w piątek wizytę:tak:a bez badań to teraz niebardzo..

Ja jutro jade do Wro i dwa dni zostaję u sister, a raczej zostajemy całą familią. Rano mam padania, po południu SR która kończy się około 22 a w czwartek znów gina a rano porobię jakies zakupy. Sister zapropnowała żebyśmy u nich przespali więc nie martwcie się, ze coś się stało

zuzu kaska nasza i nam się należy dla malucha- składki płacimy. To czego tu wstyd;)
maqnio ja przysnełam rano a recepta taka- zjadłam, właczyłam film który baaaardzo chciałam obejrzeć ( na takich zawsze zasne hehe) i po 15 min odlot:)
J a upichciłam frytki ze swiezych ziemniaków ale załowałam potem bo zgrzałam sie okropnie. Maz mi w misce potem wodę chłodną podstawił i powiem Wam ze po poł h taplania stópkami moje ciało powróciło do normy i jakos teraz juz ogolnie lepiej

sestina dobry pomysl z ta miska:tak:
maqnio nie wiem czy Cie to pocieszy ale ja sie codzinnie czuje jakby mi ktos pała przez kregoslup walnął

o tak sestinko, ja już moczę nóżki.. mnie teraz kręgosłup osobiście nie przeszkadza, chyba odkąd opadł mi brzuch..za to żebra, jak leżę na lewym lub prawym boku, to normalnie jakby mi się obijały..nie wiem skąd taki ból

Cześć dziewczyny!
Jesteście niesamowite - tyle stron naskrobać.. ;)
Ja dochodzę do siebie po dzisiejszych zakupach.. :p Bite 4 godziny w sklepie spędziliśmy!!! Pod koniec to już ledwo radę dawałam i nawet troszkę się denerwowałam żeby czym prędzej do domu wrócić i się położyć - bo w końcu kazała mi się gin oszczędzać (ze względu na tą szyjkę). Tyle z tego dobrego, że właściwie prawie wszystko kupione :) Część rzeczy na zamówienie, więc do dwóch tygodni będę miała w domku komplet. A wózeczek z fotelikiem to w lipcu odbierzemy dopiero.
Zadowolona jestem :)
Tylko owoców nie mam w domu (wczoraj wszystko zjadłam :p), rano pod blokiem mi się wydzierali "truskawkiiiii..." ale że ja z tych śpiących to się odwróciłam na drugi bok i dalej spałam :] A po tych zakupach to już do domu chciałam szybko, a teraz deszcz zaczął padać i w ogóle już mi się nie chce nigdzie ruszać.. ech.. a smaka mam!!
Do jutra muszę wytrzymać...

reklama
Do góry