reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

sestina dzieki za rade, moze pomoze, oby bo bede chyba wyc do ksiezyca:)
aniu eh coz za pocieszenie, nie wiem co gorsze pala przez plecy czy przez glowe:-)
malami deszcz u was pada?? boze jade tam!!:-)

reklama
Ja umieram dosłownie - taki skwar.....!!!! Siedze w samej koszulce i majtkach, do tego dwa wiatraki włączone, woda z lodem i nadal sie mecze! nie wiem - to tylko ja mam tak az do przesady? :wściekła/y::szok:
Na szczescie z ta hipotrofia troszke przestalam myslec, zobaczymy na jak długo... :-(

no tak cała em ka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Djeleń już zamordowany
co jak co ale jestem zwolenniczka zwierzat, zabijac bede jedynie wroble i fretka jak mi w nocy spac nie da :-D

Z białym jeleniem bedzie problem:-D po lasch za nim latac nie bede :-D a jak zrobic zeby mleko sie skisło??
<mysli> ... kupic kefir? :-D ewentualnie wydusic zsiadle mleko z bialego jelenia ahahahahhaha

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry