reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

dzień dobry laseczki:-)

ja mam 9 kg na plusie, ale faktycznie wydaje mi się, że najwięcej do gadania ma tu genetyka - moja mama przytyła 10 kg
i słodycze niestety wsuwam, bo mam ochotę:zawstydzona/y: zwłaszcza na lody

katerina ja też czytałam że w ostatnim miesiącu zwalnia się tempo tycia, a nawet troszkę można schudnąć - chyba takie przygotowanie do porodu
pożyjemy zobaczymy:-)

wczoraj oglądaliśmy film z mężem i moja mała tak się do niego przytulała od tej strony co siedział, że aż zazdrosna byłam... chyba będzie córeczka tatusia :-D

patrycja jak tam u ciebie po tych pożarach?

orchidea fajnie, że u ciebie wszystko dobrze, a koleżanka faktycznie nieodpowiedzialna....

sestina jak czkawka między nogami to pewnie się odwróciła -super! wiem, że będziesz mieć cesarkę, ale chyba mimo wszystko najlepiej jak jest w takiej pozycji

reklama
Witajcie kochane !wszystkiego od wczoraj niedoczytalam bo musze sie powoli szykowac na wizyte do lekarza ,jesli sie niemysle to jeszcze chyba balkan i Maqnio maja dzis wizyty ,trzymam kciuki :-)orchideo super ze z mala wporzadku :)orchideo no to moze u mnie tez nerki przyspieszyly ,bo tez myslalam ze to mala tak naciska na moj pecherz dzisiaj moze sie dowiem.konwalianko buleczka mniam :-pale bez wisni dla mnie poprosze nielubie wisni w zadnej postaci ,ani w dzemie ani w soku ani w owocu:)a mi sie tak spalo dzisiaj dziwnie ,bardzo lekki sen mialam ,ale snilo mi sie jakies dziwne sny.a slonce u mnie tez od rana juz prazy ze hej :)

pippi nawet przy cc taka pozycja najlepsza, ewentualnie miednicowo ale juz poprzeczne ułozenie jest nawet przy cc ciezkie no bo jak wyjąc dziecko bokiem przez nieduze nacięcie w brzuchu

a co do lodów- dzień w ciąży bez lodów to dizeń stracony hihi - i pewnie dlatego już 14 na plusiku

U mnie na obiadek halibucik z folii ( nie cierpię w domu smazenia) i sałatka z młodej kiszonej i małosolne ogóry:) lecę zaraz do rybnego...
wczoraj mierzyłąm ciśnienie w domu, było dobre ale tętno az 103;) pompuje się tę krew dla dwojga heheh

anula 1989 witaj, ciesze sie ze u ciebie jest wporzadku. Milego spaceru i udanych zakupow. uwazaj na siebie
patrycja jak tam sytuacja u ciebie?
katerina ja tez slyszalam ze w ostanim miesiacu troche waga spada. oby tak bylo bo ja dobijam do 70 kg

tak tak trzymam kciuki za wizyty i ja;)
wczoraj prałam białe dziecięce- ale ładnie pachnie to pranie......dzieckiem

reklama
Do góry