reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Cześć Kochane:-)
Konwalianko jesteś moją idolką - tyyyle zdążyłaś zrobić od rana? No podziwiam Cię...
Ja coś tam już zrobiłam, ale słaba jakaś jestem. Widać wirus mnie nie opuścił. Pochwalę się Wam, że takie dobre wyszły mi małosolne, że zjedliśmy z moim m. całe 2 kg i dziś nastawię nowe:-) No pychotka!
I chce mi się truskawek, ale jeszcze się boję, bo jak mocno pryskane to mam koszmarną rewolucję w jelitach. Nie mogę zapomnieć zdjęcia tego Twojego koktajlu Corin :-D
Dziewczyny, gdzie można kupić szare mydło???? Nigdzie nie ma...

reklama
dzień doberek:) mąż kima ja na nóżkach- nie przesypiam na raz więcej niz ok 6 h bo albo głodek albo toaleta wzywa;)
Slonce super ze jest ale najprawdopodobniej wyjdę jak juz będzie pozne popołudnie bo umęczyłam sie ostatnio jak było tak parno.
Magia szare to chyba wszędzie, w zwykłych drogeriach powinno być.
Konwalianka połóż się teraz i odpocznij koniecznie! Goście jak przyjadą to ich zagon do samoobsługi:)

Hello Dziewczyny!

Konwalianka, niezły jesteś pracuś od rana....

Magia, szare mydło na pewno na allegro dostaniesza, ale nie wiem, czy w Rossmanie, albo czymś podobnym nie ma.....

Własnie przeczytałam na TVN24, że we Włoszech ojciec zostawił 2-letnie dziecko w samochodzie na upale i zmarło..... nawet trudno mi sobie wyobrazić adekwatną do czynu karę......

Dzięki Dziewczyny. Szukałam już w różnych sklepach, hipermarketach. Ale o Rossmanie i drogeriach nie pomyślałam oczywiście;-)
Dziś Staś jest wszędzie, jak ktoś kiedyś napisał - ośmiorniczka:-)

magia ja zachodzę w głowę jak moja " ośmiorniczka" raz ma czkawkę w pachwinie a raz pod lewą piersią heheh

Zapuchnięcie trzeba obserwować na twarzy i małych stawach. Nogi to niestety standard :-( Ja wpadam na moment i nadrabiam. Pisałyście o hartowaniu sutków. Moja położna powiedziała, że wymyślił to facet, któremu trzeba było zaproponować mu hartowanie pisiorka w ten sam sposób to by pomyślał.
a zaproszenie na wesele mam 24 czerwca. I nie wiem ,może pójdę. Tylko est jeden minus, ze jest ono 25 km od Koszalina i szpitala. No ale od czego są karetki ;-)
Tulam Was mocno i lecę do roboty.
Konwalianka Ty to masz kondycję, taki obiad ;-)
AAAAAmoja Nika byla wczoraj na castingu do Mam Talent w Szczecinie. Podobno maja do niej zadzwonić w ciagu najbliższych tygodni ;-)

Witam ja juz po sniadaniu:-)cala noc snil mi sie szpital, trudno trzymam sie tego co mowil lekarz ze wyjde po tyg:-(
Konwalianka to sie nameczylas podziwiam:tak: ja mam tylko spuchniete palce u rak
Anulka pamietam jak moja siostra byla mala to zawsze ciocia do nas przychodzila bo mieszka obok i krzyczala zeby zebierac ubranka przez zachodem slonca bo niby mala miala plakac:-D
Magia wlasnie poszukaj w drogeriach, kiedys chyba widzialam w takiej malej:tak:
Mailuj pochwal sie talentem siostry;-)
Baklan brak slow, ludzie chyba nie mysla...
U mnie znowu 32 stopnie a burze chyba o nas zapomnialy, ledwo zyje okna zaslonione o 4 otwieram a nadal tragedia

dzięki dziewczyny, właśnie sceptycznie do tego podchodzę..chociaż głowa boli mnie dokładnie od momentu jak zaczęły mi puchnąć nogi, no i one puchną głównie od łydki.. ale Paweł mówi, że dzisiaj lepiej wyglądają, więc jestem spokojna.. dodatkowo namówiłam go na małe ich masowanie, wiec już wogóle jestem szczęśliwa:) a moja mama jest masażystką, więc i ją trochę wykorzystam..
z kondycją to właśnie jest ruletka.. raz jest, innym razem jestem dętka..
a i wiecie..odkryłam dzisiaj, że pies sąsiadów (jamnik), wykopał mi wszystkie posadzone przez Pawła w zeszłym tygodniu cebulki kwiatów - i jak tu nie być złym:wściekła/y:, póki co mamy taki kiepski płot, ale na przyszły rok, trzeba coś z tym zrobić..

właśnie mailuj, nie chwaliłaś się, ze masz utalentowaną córę :)

reklama
Magia szare mydlo u mnie jest praktycznie wszedzie nawet w postaci plynnego mydla... sklepy chemiczne albo super markety cie ratuja a moze apteka??

Do góry