reklama
A
Anulka198424
Gość
No nie bede kupowac niewiadomo ile po sztuce tylko bo tez tak mysle nie wiadomo czy dzieciatku spasuje...dziekuje zapisalam pare nazw bede pytac
Wisieńka
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Ja dziś dobrze sie czuję. Zrobiłam pyszny obiadek - zapraszam chetne.
Kołyska przyszła ale Pol w pracy i skręci jak wróci. Nie mogę się doczekać.
Idę poczytac co tam napisałyście
Kołyska przyszła ale Pol w pracy i skręci jak wróci. Nie mogę się doczekać.
Idę poczytac co tam napisałyście
Ania23 koszulę w razie czego powinni mieć w kiosku szpitalnym - te kioski na porodówkach mają mydło i powidło, a już na pewno są dobrze wyposażone we wszystko czego rodząca może zapragnąć ;-) w końcu to czysty zysyk...
a ja kupię kosmetyki jednej firmy, bo jak będę używała kilku różnych to skąd się dowiem, który podrażnia??? a tak w razzie czego wiem, żeby zmienić firmę i już
też słyszałam, że J&J najczęściej podrażnia, Bambino za to podobno stara dobra sprawdzona marka
ja chyba zdecyduję się na Oilatum - w moim szpitalu w tym kąpią to od razu zobaczę jaka jest reakcja. Generalnie położna mówiła, że im mniej kosmetyków tym lepiej - skóra noworodka jest świetnie przygotowana i nie trzeba jej ciągle smarować, zwłaszcza w lecie, bo zatyka to pory
więc ja tylko kupię oliwkę do kąpieli - nie trzeba po niej smarować dodatkowo maluszka, no i do pupy właśnie ten Linomag podobno jest super i tylko jeszcze kremik do buźki, ale to dla ochrony przed słońcem i tyle chyba
a Sudocrem jest do skóry z podrażnieniami, więc po co stosować, jeśli będzie zdrowa? zostawię na ewentualne problemy
a ja kupię kosmetyki jednej firmy, bo jak będę używała kilku różnych to skąd się dowiem, który podrażnia??? a tak w razzie czego wiem, żeby zmienić firmę i już
też słyszałam, że J&J najczęściej podrażnia, Bambino za to podobno stara dobra sprawdzona marka
ja chyba zdecyduję się na Oilatum - w moim szpitalu w tym kąpią to od razu zobaczę jaka jest reakcja. Generalnie położna mówiła, że im mniej kosmetyków tym lepiej - skóra noworodka jest świetnie przygotowana i nie trzeba jej ciągle smarować, zwłaszcza w lecie, bo zatyka to pory
więc ja tylko kupię oliwkę do kąpieli - nie trzeba po niej smarować dodatkowo maluszka, no i do pupy właśnie ten Linomag podobno jest super i tylko jeszcze kremik do buźki, ale to dla ochrony przed słońcem i tyle chyba
a Sudocrem jest do skóry z podrażnieniami, więc po co stosować, jeśli będzie zdrowa? zostawię na ewentualne problemy
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
wetne się nie w temacie, ale musicie to zobaczyc. Kolezanka mi przyslala
[video=youtube;MRRttC8yn8Y]http://www.youtube.com/watch?v=MRRttC8yn8Y&feature=player_embedded#at=185[/video]
[video=youtube;MRRttC8yn8Y]http://www.youtube.com/watch?v=MRRttC8yn8Y&feature=player_embedded#at=185[/video]
A
Anulka198424
Gość
corin ja juz to widzialam super dzieciak bystry jak niewiem
Corin
Mama Trójki :)
Dokładnie. Pięknie mówi, kojarzy, i jak dużo się nauczył. Ja jestem w szoku.
sestina
ja nie kupiłam od razu wszystkiego jednej firmy bo własnie boję się ze może potem w razie nietolerowania okazac sie połowa zbedna. A po jakims czasie na pewno okaze się czy ta czy tamta oliwka lepsza, czy ten czy tamten krem lepiej łagodzi podraznienia
A
Anulka198424
Gość
A u mnie w miesice znowu masakra sie robi nie wiadomo czy wyjdziesz z domu i bezpiecznie wrocisz szok normalnie gdzie ten Ojciec Mateusz...
patrzcie
Sandomierz: Mord w Sandomierzu. 21-latek wołał: Pomocy, wezwijcie karetkę - 16 maja 2011
patrzcie
Sandomierz: Mord w Sandomierzu. 21-latek wołał: Pomocy, wezwijcie karetkę - 16 maja 2011
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mailuj
Corin bardziej wytresowany. Ja nie wiem czy takie pamięciowe kucie z dzieckiem jest dobre?? rodzice postanowili sięczymś wykazać i ćwiczyli z nim kilka tygodni...