reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hej Dziewczyny!

No to Wisienka, Tówj mąż pojechał z tą Henią.... :) ja na takiej zasadzie na drugie mam Agnieszka, bo Ojcu sie podobało, a nie było uzgodnione z Mamą..... ogólnie rzecz ujmując nie przepadam za swoim drugim imieniem.... :)

Ja dziś w nienajlepszym nastroju przez to leżenie - szparagi się np zaczęły i chciałabym coś pysznego ugotować, a trudno mi się z łóżkiem do kuchni przenieść..... trudno - dziś postanowiłam zrobić zupę - będę wydawała polecenia z salonu mężowi....

Za to znalazłam alternatywę szkoły rodzenia, do której nie moge chodzić - www.przedporodem.pl - Internetowa Szkoła rodzenia - co przwda kosztyje 145 zł, ale to na pewno dużo mniej niż prywatne lekcje z położną, o których wczesniej myślałam....

Ostatnia edycja:
reklama
gonia i jeszcze mu przysługuje pamiętajcie urlop ojcowski -tydzien i musi dostać
maqnio jak to powiedziała moja pani endo, Faceci to inny gatunek człowieka:-DFajnie, ze masz gości. Zawsze to jakaś zmiana w rutynie codziennej. No ewentualnie dla rozrywki możesz skosić trawę.....:-D A my wrócilismy do wersji kołyska a potem kojec-łózko i zakupilismy wczoraj kołyskę, duża, drewnianą, białą.
mailuj no własnie tez mu to mówię:-D
Balkan ja tez uwielbiam szparagi. A tu link dla ciebie http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl/

Ostatnia edycja:
Hej kochane :-) ja dziś mam wolny dzień :-D w końcu od jakiegoś czasu.
Jutro może pojedziemy z Amelką do ZOO jeśli oczywiście pogoda dopisze.
Maqnio hej kochana mój mąż też ostatnio wyjechał z trawnikiem a ja go wysmiałam :-D
Życzę wszystkim udanego popołudnia :-)

wisienka dokladnie - goscie -taka odskocznia - bo rutyna zabija, i ak pomyslalam sobie, ze jak juz skoncze kosic trawe to moze jeszcze nasze auta umyje a potem polatam wokolo domu - -tak dla kondycji:-D
balkan, wisienka linki super, dzieki, na pewno skorzystam:*
mailuj ja chocoazby z obawy o wprowadzony zakaz bede sciskac nogi az do czerwca:)
iwonus ja tylko olewajcym gestem popukałam sie w czolo:)

Ostatnia edycja:
maqnio haha, usmiałąm się i z 2 gwiady sobie strzel kochana świetnie robią na równowagę:-DPatrzę na twój suwaczek i chyba ty masz najszybciej godzinę 0, co?
Iwonuś witaj

Dziewczyny co zrobić??????????????????????????????????????????????????. Pralka mi śmierdzi. To znaczy smierdzi w środku, obrzydliwie. Może dlatego, ze przez kilka dni stałą zamknięta i mokra. Fuj.

Witam babiszonki;-)
Ja znowu zle spalam niewygonie mi i przez to ciagle spac mi sie chce:wściekła/y:moj smazy mielone i buraczki jakos bedzie robil moze mu sie uda:-D
Maqnio u mnie jest siostra bo ma zjazd zawsze razniej i wiem co sie dzieje w rodzinie itd a wczoraj byla ciocia z corka:-)moj tak samo czasami zartuje zebym cos zrobila:tak:
Gon1a nadgoni niunio, moj brat mial 2500 a teraz 190 i 80 kg;-)
Wisnienka pewnie nie pomysla moj ma tak samo, chyba jak kazdy facet:tak:moj wujek mial nazwac syna Mariusz Jerzy a zrobil odwrotnie, teraz syn ma 30 lat i uzywa 2 imienia, moja mama jak wysylala ojca zamelodowac nas to mu na kartce pisala zeby nie pomylil:-Dja tak samo jak Maqnio mam godzine 0
Magia ja kupuje na 56 i 62 bo nie spodziewam sie wielkoluda ale mam tez wieksze ubranka:-)
Konwalianka ja zauwazylam ze najczesciej przepuszczaja starsi panowie tacy juz po 60;-)nawet czasami pytaja
Sestina ja mialam 15 i niby ok;-)
Balkan ja tez tak mialam na poczatku ale da sie przywyknac a facet raz lepiej raz gorzej ale zrobi jak mu sie powoli i rzeczowo tlumaczy:-D
Mailuj dyktator z Ciebie:-D
Witam nowa mame:-)
Wiecie co sie dzieje z Psota i Marzenka?
Milego popoludnia zycze:-)

Ostatnia edycja:
Anulka witaj skarbie no faktycznie ty tez na przodzie peletonu.
Mailuj puściłam, mam nadzieję, ze pomoże. Chciałam jeszcze nastawic kocyki i kolorowe pieluszki:-)A ty czytasz czy pakujesz?????

wisienko my z dodi i oszqrde i anulka jestesmy przodujace - ze sie tak wyraze:-) czas pokaze i sama jestem ciekawa ktory babell bedzie zlotym lipcowym medalistą:)
anula pewnie w towarzyswie zawsze razniej:) z tego co pisala psota to odpoczywa od kompa a marzenka pisala ze jakies drobne problemy w rodzince ma a i pamietam ze corin pisala ze bedzie jej mniej przez wzglad na tescióweczke, i u wydruni wszystko oki - mam z nia kontakt co dzien:) ja jestem ciekawa co z patrycja i tym wirusem zoltaczki - oby wszystko dobrze.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry