reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe słowa:*

Nikuś, ja nie ogarniam, myślałam, że wszystkich lekarzy uczą takiego samego postępowania w danym przypadku i przepisywania tylko bezpiecznych leków... no cóż, jak widać, bywa różnie…
Ja też mam 10 maja wizytę:) Jeśli z dnia na dzień dostajesz wyniki badań, to poczekaj do piątku, albo do poniedziałku, po co robić wcześniej, jak coś Ci tam wyjdzie nie tak, to tylko będziesz się stresować.

Silwia, jak Ty to zrobiłaś, że 6 kg przybrałaś przez miesiąc;) ja mam +7 kg od początku ciąży;)

Maqnio, a czym Ty się tak objadłaś, pochwal się;)

znow mam czarne mysli:/ no ale bywa nie bede wam zawracac glowy macie swoje klopoty i klopotki...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamuski margeritka odpisala, ze wszystko u nich dobrze, ze mezyk w domku i pochłania ich remoncik gniazdka:) wszystkie macie pozdrowionka:-)

psotka dzis było po polsku schabowy, mizieria, kompocik bez ziemniaczków, ale mimo to porcja jak dla pudziana:):):)

Maqnio, mmmmmm, ale pyszności! Mniam! Ja jakoś ostatnio apetytu nie mam, nie wiem dlaczego, jem z rozsądku:)

A wiecie co się dzieje z Beetką?

Ostatnia edycja:
mi sie od kilku dni mala ulozyla po prawej stronie i wbija mi swoje male cialko w zebra. Czuc takie zgrubienie po tej stronie, jej moze i wygodnie ale mi nie bardzi :-D

a ja dzisiaj mialam na obiadek pure z ziemniaczkow i warzywek z rosolku i kotletki schabowe :-D mniam mniam, tyle wciagnelam ze pekne ^^
a dzisiaj mnie 2 kobity zalamaly. Jedna z kwiaciarni powiedziala ze mam brzuch jak na chlopca, pozniej poszlam do zoologicznego i tez mi kobita sama z siebie powiedziala ze jej na chlopca wyglada :-( teraz jestem niespokojna bo moze sie okazac (ale nie musi) tak jak u wydrusi, ze moje dziecie zmienilo plec :-( ale sie zalamie jesli bedzie to prawda ehh...

Jestem ponownie, spalalam od 14;-)jutro maja odwiedzic mnie kolezanki i moj sparzatal gdy spalam ale nie pomyslal ze odkurzanie mozna przelozyc na ciut pozniej:-D
Maqnio ja wczoraj mialam takie jedzonko:-)
Marzenka ale Cie naganiali:-(
Psota dobrze ze wszystko ok:tak:a widzisz jest lekarz i lekarz...
Emka spkojnie ja mam brzuch jak na dziewczyne taki szeroki, rozwalony a na 100% chlopak;-)

Dziewczyny, ja to nie wiem co z tymi lekarzami - czemu przepisuja cos czego nam nie wolno. Przeciez powinni sie na tym znac!? I wez tu idz do lekarza po pomoc....
realmad2.gif
:baffled:

Emka - moja Nadusia tez tak lezy i jak sie rusza to az mnie wygina tak sie pod te zebra pcha :-D I tez sie boje ze córcia zmieni płec, juz sie tak nastawialam, że nie chcialabym tego. Mam USG 17 maja wiec zobaczymy..
Balkan - badz silna, bedzie wszystko dobrze
yes2.gif

Anula - odgon czarne mysli, myslami o swoim dzieciatku
happy.gif
A naklejki super, nawet nie wiedziałam, że cos takiego jest..
Psotka ciesze sie ze Dawidek zdrowy i sie ruszac zaczal :)
Veronigue dobrze ze swedzenie przeszlo, ale sie nameczylas biedna......
Silwia - ja przed swietami mialam juz 10,5 na plusie. Teraz wizyte mam 7mego czyli minely 2 tyg. Az sie boje tego wazenia na wizycie. Pewnie bedzie juz jakies 13kg !? :zawstydzona/y:

Widze ze dzis w menu schabowy - przez Was mi sie go zachcialo strasznie...... :-D Kurde,a nie mam :baffled: Musze wykombinowac jakis zamiennik.... :dry:

reklama
Do góry