reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Mój Paweł teraz zmienił pracę i wiiadomo ze teraz na okresie probnym bedzie zarabiac mniej ... i z pieniazkami nie jest za dobrze i caly czas mi mowi " Co ze mnie za facet ... niedlugo syn przyjdzie na swiat a ja .... chcialem dobrze i chyba wszystko spartaczylem " Staram sie go wspierac jak moge .... mimo iz sama uwazalam ze ten pomysl ze zmiana pracy to nie jest zbyt dobry... ale on wie przeciez lepiej ...
Zal mi go bo sie denerwuje jutro idzie 1 dzien do pracy.... nowej pracy > Mnie sie wydaje ze oni na swoj sposob tez przezywaja to wsdzystko staraja sie jak moga... sa tacy przytłoczeni ... nie wiedza do konca co sie dzieje ... moze ... ale juz powoli zaczynaja sobie uswiadamiac ze to juz niedlugo .. i naprawde NAPRAWDE bede ojcem ...

reklama
Witajcie! Vera może akurat ta praca będzie lepsza,trochę się pomęczycie ale i potem może staniecie na nogi.To prawda oni są przytłoczeni,widzę po moim,cóż ciaża partnerki to niełatwy dla faceta okres a i świadomość o zobowiązaniach i o bycie który trzeba zapewnić maleństwu.Ja wczoraj ryczałam,mąż wrócił i mnie uspokoił,przytulił i od razu lepiej.Niestety nerwy nie wyszły mi na dobre,nie mogłam zasnać,potem miałam jakiś koszmarny sen a i brzuch pobolewał.dziś mam znów bóle nóg po skurczach nocnych.

Cześć brzuszki, ale dzis paskudna pogoda...
A mnie się dziś cały czas sniła mailuj. Śniło mi sie że pojechała do Kanady (teraz) i tak jej zazdrościłam... ale ona przysylała mi codziennie zdjęcia :-D

Wczoraj znów poszłam na spacer. Znów chodziłyśmy z koleżanką dluuugo, ale zrobiłyśmy sobie przerwę (godzinną) w kawiarni i dziś mam tylko bardziej zapuchnięte kostki. Musiałam sprawdzic czy tamte skurcze były po spacerze. ;-)

hej mamuski!!

przesyłam pozdrowienia od balkan, oboje z Matim maja sie dobrze, jutro pessar i zapewne wyjdą do domku:):)

mam nadzieje, ze dzis humory lepsze, miłego dzionka!!!

Maqnio ano ciut lepsze bo i doły nie wyszły mi na dobre,męczyłam się żeby zasnąć,niestety to fakt,ze nam denerwować się nie wolno.Skurcze i opuchlizna nóg np w moim przypadku to efekt chodzenia nadmiernego.

mimi chyba wczoraj taki dzien był, ja sie za duzo nie odzywałam bo nastroj podły, czasem tak bywa, i sa takie dni jak wczoraj ze mam wszystkiego serdecznie dosc..i chyba mała to wyczuła bo siedziała cicho jak mysz pod miotła, do tego brzucho mi sie spinał jak nigdy az czasem mi zal dzieciatka ze tak go ta macica sciska. mi nogi nie puchna za to co dzien rano mam mega opucnieta twarz..jak slonik. no nic mam nadzieje ze dzisiejszy dzien bedzie lepszy dla nasz wszystkich:-)

Hej Kochane mój nastrój wczorajszy był fatalny :-( dzis jest ciut lepiej nie dawno wstałam... ahh te skurcze łydek :-( wykończą mnie jak nie ząb to nogi jak nie nogi to żołądek i pecherz :-(
Siostrunia :***

Witam babiszonki:-)u mnie dzis w miare humor ale noc mialam ciezka, maly mnie skopal a dokladnie pecherz myslalam ze oszlaeje w nocy jak zawsze twardy brzuch az po leki wstaje...wstalam o 9 na snaidanie i spalam do teraz:-D
Weronika dobrze ze farmaceutka przytomna byla...
Konwalianka narzekamy na nich a jednak ciezko bez nich;-)
Corin mi tez kiedys snila sie Mailuj ale ja podrywalam jej syna:-D
Marzenka, Maqnio, Wyrusia,Mimi witam;*
Ja leze, moj ma niedlugo brac sie za obiad:tak:teraz zjem loda i czekolade;-)

reklama
Do góry