reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

nie vero, na pewno nie:) lacto używam od lat i jak połaczył sie w pochwie z wydzielinami to sporo się tego zrobiło:) ja non stop i bez tabletek mam mokro , czasem jak chodzę az mam wrazenie ze popuszczm hehe

reklama
Hej Mamuśki :-) u mnie cudowna pogoda :-) aż chce sie wyjść :-) a co do globulek to każdą co miałam dopochwową rozpuszczała się i zlatywała ;-/ kijowe uczucie
Niczko ja jeszcze nie liczę:-) a Ty?

Wydrusia witam:-)
Weronika ja w szpitalu liczylam 3 razy dziennie po godz i tak mi zostalo chociaz raz dziennie licze;-)w szpitalu mialam po 46 a teraz u mnie mniej kopie tylko sie wierci az brzuch faluje a to trudniej mi policzyc:-D

Hej!Witam już dawno nie zaglądałam ale nie mam czasu!!!!!!!!!!Sprzątanie,dziecko itd...
U mnie tez sie zapowiada piękna pogoda ale rano było chłodno...
Ja tydzień temu w ponioedziałek byłam u lekarza i jest wszystko wporzadku...
ale zaczynają mnie plecy bolec i nogi nie mam takie cięzkie ale to uroki ciązy ...
Życzę miłego dnia całuski...

podobno po 28 tyg trzeba wybrać stałą godzinę największej aktywności dziecka i liczyć - jak jest pow 10 ruchów to OK - tak wyczytałam.... ja na razie 27 tydz, ale i tak nie wiedziałabym, którą godzinę wybrać, bo u Mateusza z systematycznością ruchów raczej kiepsko - raz rusza się od samego rana, a raz zaczyna szaleć dopiero po południu wcześniej uajwiniając się tylko od czasu do czasu.....

reklama
Do góry