reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej!Marzenko gratuluje i ciesze sie ze wszystko dobrze,Patrycjo lez i odpoczywaj,chodz sama wiem jakie to trudne przynajmniej dla mnie:)Mondy ,Dziub Dziub witajcie :)Veroniko ta kobieta z linku to ma przeogromny brzuch ,jestem w szoku

reklama
Dziob dziob a te mdlosci moze od tego ze maly rosnie i jednak uciska na przewod pokarmowy mnie mdli na wieczor :/ jak za duzo zjem ... to na prawde nie czuje sie za fajne tak na prawde chyba nie ma na to sposobu powinnysm jesc czesciej a w mniejszych porcjach i wszystko lekko strawne ...

Problem w tym że nie jadam w dużych ilościach i robi mi się nie dobrze nawet po małym jabłku... A o sokach to już całkiem mogę zapomnieć najlepiej mi wchodzi sama woda ale na tym raczej nie pociągniemy do lipca

Moze tak jak pisalam .... maly rosnie uciska na przewod pokarmowy ... :| zoladek ? Robi sie ciasno ... :| wierze ze jest strasznie mdlosci sa okropne . Mnie kiedys Maqn io polecila wypic mleko i pomoglo

Hej Kochane ja chwilowo jestem :** Mam gości na kilka dni i nie mam kiedy wskoczyć
unhappy.gif
Mam nadzieję że u Was wszystko ok
biggrin.gif
buziam i tulam :*

hej, ja np. mam mdłości po niektórych produktach.. już wiem, że np. przedawkowałam mleko, do tej pory potrafiłam wpić ok. 4l tygodniowo+ ser biały i jogurty..ale obecnie, po choćby odrobinie mleka - wymiotuje.

Veronika ma rację, mój lekarz mówił, że tak może być, żołądek się zmniejszył i zmienił położenie i dlatego należy jeść mniejsze porcje..
diob diob co do mdłości po wszystkim, to spróbuj może mleka? tak jak Maqnio polecała, najlepiej tez skonsultować się z lekarzem lub położną.. niestety jeśli tak nie można liczyć na dobrą opiekę, to może są polscy lekarze?

ja nadal mam co jakiś czas kłucie/ból krocza.. ale nie panikuję, bo mały się rusza i to bardzo..

reklama
Do góry