reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

konwalijanka, to my obie takie ciemnolubne:):)

A mnie dziś nadgarstek caly dzien pobolewał..i tak sobie mysle od czego to.. a teraz włączyłam sobie moją gierkę "kulki" i juz wiem od czego:):) wczoraj za długo grałam haha

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie cieplutko, chociaż pogoda pozostawia wiele do życzenia..
ja dzisiaj nockę miałam z przerwami.. o 24, 3 i od 6 rano już nie śpię.. ciągle miałam takie głupie wrażenie, że coś ze mnie wypływa, ale na szczęście, to wrażenie. Pewnie z tego bólu krocza, tak mi się wydawało:)
Snów dzisiaj miałam chyba z 4 różne, ale każdy mało optymistyczny ;/ No nic, dziś mamy nowy dzień..

Bóli nie mam i mam nadzieję, że tak zostanie:-)
Miłego dnia

Ps. Pytałam jakie prześcieradła planujecie? frotte czy bawełniane, bo sama już nie wiem, a chciałam dzisiaj zakupić

Wisieńka, strasznie przykro ;(( ..............
[*]

Ja za chwilę wybieram się na tę glukozę, ale nie wiem czy wytrzymam bo tak mnie strsznie głód ssie. A jak jestem głodna to zaraz mi się niedobrze robi i doopa. Wodę chyba mogę pić?

Konwalijaka; ja nie mam pojęcia jakie prześcieradła będę kupować. Jakoś nie myślałam o tym jeszcze więc nie pomogę.

danuśka, mnie pielęgniarka pozwoliła wypić ale odrobinę wody, na czczo miałam być, więc nie jestem pewna. Jak już wypijesz glukozę, to poczujesz powera:) w końcu to sam cukier, zobaczysz jak maluch zacznie szaleć..

Dzień dobry!

Mnie dzisiaj obudził znowu bolący język, trzy dni był spokój i od nowa. Jak nie urok… ;) Maluszek się od rana rusza, więc i humorek mam dobry:) Spałam całkiem dobrze, nic mi się głupiego, ani złego nie śniło, uff… ;)

Dodi, mam podobnie z prawą ręką, zaczynają mi drętwieć palce, później boli nadgarstek i dalej ból wędruje aż do ramienia i promieniuje na plecy i klatkę, to podobno zespół cieśni nadgarstka, i często występuje u kobiet w ciąży;)

Konwalianko, bawełniane.

Danuska, trzymam kciuki za badanie:)

Veronique, witaj:)

Witajcie Kochane!
Wisienko wyrazy współczucia.Ściskam.
Wczoraj byłam u gina swojego,badania krwi na glukozę mam w porządku,żadnej cukrzycy ani toksoplazmozy,ech odetchnęłam bo przed ciążą miałam 2 lata problemy z cukrzycą,widocznie ciąża wszystko zmieniła,lekarz powiedział podsumowując echo serca,usg i badania,ze jest wszystko super,jednak zaniepokoiło go moje podwyższone ciśnienie,kazał się nie emocjonować i nie denerwować,ech gdyby to było takie łatwe.Położna zważyła mnie i powiedziała,ze przez ostatni miesiac przytyłam tylko 0,5 kg i,że to dobrze,staram się pilnować.

Cześć dziewczyny :-)

Wisienko
, bardzo mi przykro z powodu babci
[*] Trzymaj sie słonko.

Konwalianka, mam ten sam dylemat co i ty, ale chyba skusze się na 2 frotowe prześcieradelka i 2 z jerseyu. W sumie 4 powinny spokojnie wystarczyć.

Ja dzis spalam jak dziecko. Mocno i dobrze, a mimo to wstalam niewyspana. Na dworze szaroburo i 5 cm śniegu, o 6 mieliśmy śniezycę :-(

Mimi
, jak ty to zrobiłaś?

Hej Corin. Sama nie wiem i sama jestem zaskoczona,widać w ostatnim miesiącu wzrost wagi o 6kg wystarczył,no ale jeszcze trochę prze de mną więc napewno przytyję,nie ma się co cieszyć na zapas:)brzuchol i tak mam już spory i nogi puchną.

reklama
oj corin, wy to macie z tą zimą:) oby do nas nie dotarła.. ja właśnie też tak kupię, różne, przynajmniej nie będzie dylematu:)
mimi, 0,5kg - fiu fiu..ja aż się boję, jutro wizyta.. a jakie masz ciśnienie jeśli można spytać?

Do góry