Veronique1986
Fanka BB :)
Wczoraj byłam ale byl problem bo lekarz mial jakies problemy z jakims dziadem ktory mial dostarczyc UDG i USG bede miala dzisiaj o 17 ... a wczoraj bylam tylko tak badania ... lekarz powiedzial ze szyjka piekna macica lekko spuchnieta i wyglada to mu na 8 tydzien ...
Dzisiaj ide na USG ja chyba zwariuje z tym czekaniem mam nadzieje ze to nie jest jakis zly znak ... :/ ze tak sie wczoraj stalo ja to taka ... strasznie zaboboniasta jestem :/ ( hehehe)
A jak sie czuje no mdlosci.. ale budze sie rano po prawej na stoliczku lezy juz banan ... PYSZOTa moge jest tonami ... i herbata z cytrynka poprawia mi lepiej ... te nieprzyjemne akcje z zoladkiem niz mietowa.
To tak naprawde czy wszystko gra dowiem sie dzisiaj niepokoja mnie czasami tylko takie kłucia czasami to jajnik to macica ... dziwne :|
A jak sie czuje no mdlosci.. ale budze sie rano po prawej na stoliczku lezy juz banan ... PYSZOTa moge jest tonami ... i herbata z cytrynka poprawia mi lepiej ... te nieprzyjemne akcje z zoladkiem niz mietowa.
To tak naprawde czy wszystko gra dowiem sie dzisiaj niepokoja mnie czasami tylko takie kłucia czasami to jajnik to macica ... dziwne :|