reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
hej psotka;) moja też:)
Fajny, ja już 7 paczek dla kobietki mam zakupiony:)
a wiesz psota ze na ostatnim usg wyszedł mi termin na 17? ciekawe jak to ostatecznie wyjdzie, i tak mam cc.A tak z ciekawości- moja mała jest poczęta 22 pażdziernika- pamiętasz kiedy młody?

Sestinko, ja jeszcze kupię 7, ale takich rozpinanych na całej długości:) Ja mam według wczorajszego USG termin na 9 lipca. Co do poczęcia, to nie powiem Ci dokładnie kiedy, bo my przez wszystkie dni płodne, czyli od 16 do 25 października, staraliśmy się o Dawidka:)

Ostatnia edycja:
heheh no u nas akurat spontanicznie i łatwo m i było ustalić;)dopiero na dobrą sprawę mieliśmy zacząć " konkretne" starania:)

reklama
witam kobietki i maluchow:-)
Pogoda u mnie paskudna a myslalam ze moze jutro uda sie jechac do tego zoo.
Dawno mnie nie bylo ale mam remont do tego staram sie dokonczyc i doskonalic moja prace mgr.
Anulko ciesze sie ze jestescie juz z nami.
Corin współczuję przezyc i nieprzespanej nocy
aha co do bodziakow to dziewczyny kupujecie raczej z dlugim rekawkiem czy z krotkim? bo ja sama nie wiem

Do góry