reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dzięki Maqnio, ja własnie nie wiem czy na allegro zamawiać. Normalnie to robie zakupy w ten sposób ale z biustonoszem sie boje, bo powinien byc chyba dobrze dopasowany. A czym sie kierowałaś przy wyborze?

w koncu jestem ile mozna lezec myslalam ze oszaleje:-(, jeszcze lezalam z pyskata 16 dzis pojechala na cersarke ale do Lublina, jest w 37 tyg i 2 tyg temu miala juz skurcze porodowe. Dziecko nie ma 2 kg, ma rozczep wargi i nie wiadomo czy ma podniebienie ok a i ma za duzo wod a brzuch jak moj teraz, do tego pali i jak ja dzicko kopie ona krzyczy ze ja boli i chciala cos od bolu a jadla praktycznie tylko zupki chinskie....

katerina przede wszystkim cena, tym zeby był 100% bawełniany, i zeby miał dobre zapiecia miseczek, bo jak 100 razy dziennie bede je odpinała, to nie chciałabym, zeby po 2 dniach sie pourywały. kupiłam 4 szt. i wszystkie sa bardzo wygodne.
anula rece mi opadaja i noze w kieszenie sie otwieraja jak słysze takie historie, biedna dziecina...

Wisnienka mam nadzieje ze nie jest za maly...ale czytalam ze ok, lakarz tez tak mowil:-)
Maqnio szkoda slow taka matka...
Moj wrocil z zakupow zamiast ogorka kupil cukinie:-D

Anula fajnie, że już wróciłam, i że już lepiej:)

A ma któraś z was kontakt z beetką?? Bo już chyba wyniki posiewu itp. powinny być, a dawno się nie odzywała choć wyglądało, że miała dostęp do netu w szpitalu...

Anulka witaj kochaniutka nareszcie jestes z nami tak czesto myslałam o tobie co sie dzieje z wami teraz juz bede spokojna , odpoczywaj, wyleguj sie ile sie da a reszta w domu niech sobie krzyczy i buczy y i maluszek jestescie teraz najwazniejsi nogi do góry i odpoczywaj

Witam cieplutko reszte mamusiek

reklama
Do góry