reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
jak dla mnie cos pokrecili bo nie wazy az duzo zeby na czerwiec, jak na razie 1,1kg a jak dzis mojej mamy siostra do mnie pislala i pisze jej ile wazy a ta do mnie ze malo, ze dziecko bedzie mialo max 2,5 kg az mnie wkurzyla jakby sie znalala a mi lekarz mowil i ja czytalam ze waga dobra;-)

Anula podobno najważniejsze jest usg w 12 tygodniu i wtedy się określa termin porodu wg. usg.. u mnie wtedy wyszło na 30 czerwca właśnie, dzisiaj zobaczymy czy termin podtrzymany czy jednak będzie na lipiec tak jak wg.@
dużo wypoczynki i zdrówka dla was

Dzień dobry wszystkim!
Ja jak zwykle jestem w tyle - od wczoraj wieczorem mam prawie 20str do nadrobienia. Wiem tylko, ze Anula wróciła - bardzo się ciesze, że już jest dobrze :*

Ja wczoraj mialam drugie zajecia w szkole rodz. Bylo o pioelegnacji noworodka, a potem o przebiegu porodu. Ja czekam na te o karmieniu piersia bo o tym wiem najmniej chyba. Tzn nie mam pojecia o niektórych sprawach z tym zwiazanych - np jak kupic stanik do karmienia? :baffled:Bo czy ma byc duzo wiekszy niz te obecnie noszone? jaki najlepszy? czy zakup na allegro bedzie ok czy raczej trzeba w sklepie mierzyc..? kurcze nic nie wiem! :baffled::zawstydzona/y: Zastanawialyscie sie nad tym?

anulka damy rade:)
katerina ja kupiłlam staniki na allegro, o nr wieksze od tego rozmiaru który teraz nosze a poza tym one i tak sa z rozciagliwych materiałów, wiec nie powinno byc problemu z wybraniem rozmiaru, ale powiem ci ze gdybym mogła chodzic - kupiłabym w sklepie - zawsze mozesz przymierzyc:)

reklama
Do góry