reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny gratki za osiągnięte miesiące i trymestry :-)

Ja nie wiem jak liczyć, tyle jest tych podziałów. Widzę, że Wy liczycie 3 trym od 27 tyg, no to przyjmuję jak swoje :p :)

Maqnio, dzięki za info, już się wpisuje. :-)

reklama
danuska ja tez nie wiem jak liczyc , moj gin mi np. mowi ze jak jestem np. w 25t3d to znaczy ze jestem w 26 tygodniu, czyli ze mam skonczony 25 tydzien i jestem w 26 - i tego sie trzymam:)

spadam do małza bo mnie tu meczy,,, spijcie słodko mamuski i brzuszki:-)

maqnio też mam takie uczucie ciężkości jakby ktoś siedział mi na klatce piersiowej.

patrycja to teściówka zrobiła Ci prezencik heh, nie do poza zdroszczenia :-) mogłaś jej spakować te dziurawe i brudne na szamty do podłogi :-)

A tak z innej beczki: wczoraj kupiłam rybkę, trzymam ją w kuli i ta woda po 24h zrobiła się mętna... może wiecie dlaczego i jak temu zapobiec? będę bardzo wdzięczna za odp.

witajcie wieczornie

a ja "już" w domu uffff... zmęczona jestem jakbym tonę węgla przerzuciła, mówię wam ile to człowiek uzbiera różnych niepotrzebnych i potrzebnych szpargałów w tej robocie (np. kilka par butów - ja przynajmniej ;-)), mąż po mnie musiał do biura przyjechać i do samochodu te graty załadować ha ha
ale posprzątałam, przekazałam obowiązki, więc jestem z siebie dumna i mogę spokojnie ODPOCZYWAć...\

ale będzie bosko :-D normalnie sielanka...

iwonuś niestety na rybkach się nie znam :-(
maqnio ja dokładnie tak samo liczę

widzę że temat rozstępów dziś króluje - ja nie mam i mieć nie zamierzam ;-) smaruję się balsamami i oliwką ale nie kupuję tych drogich, bo wychodzę z założenia, że to jednak bardziej kwestia genetyki i budowy i trochę trybu życia niż kremów... a balsamy raczej po to, żeby nawilżać ...ostatnio mam np. Pharmaceris, ale bardziej mi odpowiadała Mamma Mia Ziaji i następny na pewno taki kupię

Ostatnia edycja:
Iwonus, ja też mam rybke w kuli.. i tez ta woda zrobila sie mętna na drugi dzień, ale na trzeci juz jakby opadła i była ok.. może to wina kamyczków albo roślinki wiec musisz poczekać albo dobrze je wyplukać i wtedy wlać wodę:)

ale swoja droga to co kilka dni i tak trzeba jej zmienic wode, bo one szybko brudza ta wode w małej kuli..

dodi_misia dziękuję Ci kochana :-) tak też zrobiłam wypłukałam kamyki umyłam zameczek i roślinkę bo sztuczna i jest już czysto, zobaczymy jak jutro jeśli znów będzie mętna poczekam aż wszystko opadnie na dno. Buziaki wielkie za poradę :-)

pipi w takim razie przyjemnego leniuszkowania życzę ;-):-)

reklama
Do góry