margerita126
Fanka BB :)
Jak miło wejść i same dobre wiadomosci achhh
ja mam wizyte w czwartek zobaczymy jak to będzie...
polubiłam chodzić do ginekologa haha .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wisienko przecież to było przenośni.... Chodziło mi o to że lekarka smiała się że u nas to kobiety biegają co 2 tygodnie i ciągle chcą usg..( nie chce nikogo urazić.. ale dla mnie to też trochę paranoja) Ale tak naprawdę to po co to?? Mamy zostać mami a zachowujemy się jak rozkapryszone dzieci bo ja chcę zobaczyć... Też się nie mogę doczekać ale jakoś z rozsądkiem do tego podchodzę chociaż od bardzo dawna chciałam mieć dzidzi i bardzo się cieszę że jestem w ciąży. Kilka z Was ciągle sobie powtarza że nie ma co panikować co będzie to będzie, a byle co: mniejsze mdłości lub ich brak, ból brzucha czy coś innego niż się spodziewały lub są przyzwyczajone (po wcześniejszych ciążach) do czegoś a tego nie maalbo objawy odbiegają od ojawów innych kobiet to panikujecie.. Po co dziewczyny? Po co same sobie stwarzacie stres?? Trzeba się cieszyć a nie szukać ciągłych górek na naszej drodze... Moje motto... Cieszyć się z tego co jest a nie martwić o coś czego nie ma.
Mam nadzieję że mnie nie potępicie za moje zdanie i że się nie obrazicie. Każda z Was i tak będzie podchodzić do ciąży po swojemu i zapewne inaczej. Ale stres nie jest nam potrzebny. Więc nie ma co sobie samemu go dodawać.
Trzymam za nas wszystkie kciuki Żebyśmy mogły w lipcu chwalić się zdrowymi i ślicznymi maluchami;-)