reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Czesc laseczki :)

Ja wlasnie wstalam to porzadzilam dzis na lozku hehe az dziwo :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)piszcie jak po nich:)
U nas tez pada snieg strasznie go napadalo...ale jak glupia stoje w oknie i sie usmiecham na jego widok jak nigdy hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam zimowo:) u nas tez zawieje ujechać nie można ABSy ciągle się wlączają ... no ale cóż taki czas . Mnie mdli dziś mniej i juz mam schize wrrr ale wczoraj to był koszmar więc tłumacze sobie ,że dziś w nagrode nie mam mdłosci :)
karolina trzymam kciuki.
Corin kochana odpoczywaj :) zajadaj się:) i wracaj do Nas szybko:)

Mnie nie mdli wcale wciąż, ale identycznie mialam w pierwszej ciąży więc nie schizuje za bardzo. czytam sobie "służące" i skubie słonecznik. Miłego dnia :-) Dzisiejszym Wizytowym życzę udanych spotkań z ginami i dzidziami :-)

Mnie nie mdli wcale wciąż, ale identycznie mialam w pierwszej ciąży więc nie schizuje za bardzo.

To tak jak ja :tak:;-) I po raz kolejny powtarzam, że ja to mogę cały czas w ciąży chodzić :-) czuje sie bardzo dobrze, tylko nie mogę być głodna.

Byłam wczoraj u Dzidziusia, Kruszynka malusia, ma dopiero kilka dni, bo urodziła się w środę, nie mogę sie doczekac mojego Okruszka....:-D A Maja....jak jej sie podobały dzieciaczki! (bo były dwa, jedna kilka dni, a druga 5 tygodni), jak je głaskała, tuliła, całowała....Ciekawe co będzie robić z Braciszkiem albo Siostrzyczką :-p

Miłego dnia i uważajcie na siebie

Hej dziewczyny!
U mnie też całkowity praliż komunikacyjnych, ale to już chyba standard, że zima zaskoczyła drogowców;-)
Kkasiulka i mailuj - bardzo mnie pocieszyłyście, bo ja prawie wogółe nie mam mdłości, z panek K spotkałam się tylko 2 razy, co przyjęłam z wielką radością i ulgą. Bałam się, że ten brak objawów oznacza coś złego. A tu następne USG mam wyznaczone dopiero na 22 grudnia. A prawdę mówiąc USG to ja robiłabym sobie najchętniej codziennie, dla spokojności :-)

Witam wszystkie poweekendowo!
Wlasnie skonczylam nadrabiac czytanie aszych postow.....BOMBEK, tak mi strasznie przykro i smutno.... Mam nadzieje ze w koncu sie niedlugo uda, i bedzie wszystko dobrze!

Ja w weekend spacerowalam troche po gorach, wsrod drzew oliwnych i widzialam nawet jedno drzewo granatu - pelne owocow!!! Bajka!
Ale ciezko mi szlo to lazenie, od kiedy nie cwicze, zero kondycji... Aha, i schudlam pol kilo, nie wiem czemu bo jem jak chlop i nie wymiotuje....

Za kilka godzin do lekarza....ale sie denerwuje!!! Juz nie wiem czym sie zajac, chyba pojde spac do 16...
Trzymam tez kciuki za dzisiejsze wizyty!
Do wieczora!

Hej
Ja również po wizycie... Tak się stresowałam.. Bo nie lubię rozkładać nóg;) Ale obyło się bez tego... Usg nie było... Tu robią 1 w ciągu całej ciąży... ok 25 tyg czyli w moim przypadku w lutym... Za to zmierzą malucha całego obwód brzucha, głowy,klatki piersiowej i długość kręgosłupa. I w sumie chyba mają rację po co się ciągle tymi Usg naświetlać prześwietlać... Za to zrobiła mi kilka badać dziś z krwi i od razu dostałam wynik... Wszystko w normie ciśnienie też. Termin na 11 .07. Zgodnie z suwaczkiem 8 tydzień. Następna wizyta 19.01.11 bo dopiero wtedy wracamy z Polski. Wtedy będę miała jeszcze więcej badań. Powiedziała również że jeśli dobrze się czuję to nie ma sensu chodzić ciągle do lekarza. Zobaczymy może jak w bedziemy w kraju to w styczniu skoczymy na jakieś USG. Po za tym dnia na dzień czuję się również lepiej.
A ta lekarka powiedziała że jeśli brzuch boli to naturalne bo wtedy macica rośnie i bóle powinny ustać ok 12 tyg.Więc dziewczyny wrzućcie trochę na luz po co wam stres nie lepiej cieszyć się każdym wolnym dniem... W końcu jest już ich coraz mniej;-):-):rofl2:

Hej! :-) Wróciłam niedawno od ginekologa. Jestem w 5 tygodniu :D A dzidziuś ma 5mm :-D:-) Kartę ciąży w środę założy :-) Bo dziś zrobiłam badania. I od razu zwolnienie wezmę :) Cieszę się bardzo, że wszystko okej :)
A jak u Was?

reklama
Hej!!

U mnie też zima zaskoczyła drogowców!! całe miasto sparaliżowane, samochody jeźdżą od krawężnika do krawężnika! ehh ale co poradzić.

Wykałaczka ja też mam kolejną wizytę 22 grudna więc witaj w klubie:-D

Karolina super, że wszystko dobrze:-) to duży dzidziuś:-) kurcze ja u gina według niego byłam w 5 t6dc a mój maluszek miał niecałe 3 mm... trochę się martwię ale pewnie nadrobi, każda ciąża jest inna:-) trzeba myśleć pozytywnie:-)

Corin super, że podróż udana, teraz odpoczywaj i poświęć sobie dużo czasu:-) i kasztanów nam troche zostaw:p

Dziób ja bym nie wytrzymała do 25 tc i zrobiłabym wcześniej hehehe:-D ale ja ogólnie ciekawska i niecierpliwa jestem:-D

Za wszystkie kobietki które mają dzisiaj wizytę trzymam mocno kciuki i czekam na wieści!!!!!!!!!!!!!!

A ja mam dzisiaj straszne mdłości, ciągle mnie mdli ale nie moge zwymiotować i tak sobie myślę, że jakby mi się udało żygnąć to by mi się lepiej zrobiło, nawet palce nie pomagają, tak mnie męczy cały czas... ale dam radę:-D

Do góry