reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hej, to ja :) z wieczora zaglądam do Was ale już cisza widzę zapadła:) Ja dziś dość aktywnie dzień spędziłąm, nie było czasu na Net. Któraś z Was pytała o mamę blizniaków- Morgenrood- widziałam jej post dziś na tablicy Ciaża bliżniacza- czyli kręci się tu gdzięs;)

reklama
Hej, to ja :) z wieczora zaglądam do Was ale już cisza widzę zapadła:) Ja dziś dość aktywnie dzień spędziłąm, nie było czasu na Net. Któraś z Was pytała o mamę blizniaków- Morgenrood- widziałam jej post dziś na tablicy Ciaża bliżniacza- czyli kręci się tu gdzięs;)

Oczywiscie ze do Was zagladam :) ale Was dogonic nie moge i ostanio za bardzo czasu nie mam.... Buziole dla wszystkich
P.S. U nas w porzadeczku wszystko, teraz wizyty u lekarza mam co dwa tygodnie, jestem w 24 tyg a lekarz na ostatniej wizycie powiedzial mi ze brzuch mam jak na 31 tydzien ciazy pojedynczej... az sie boje co bedzie za 2-3mce....

reklama
psota dzięki, zobaczymy co powie gin na wizycie, ale to dopiero za tydzień..póki co jestem dobrej myśli
beatka nie przejmuj się, ja też mam kiepskie wyniki, też leukocyty podwyższone (co prawda do 13, ale stale rośnie) - lekarz tego jednak nie skomentował.. w sumie to u mnie jedyny wynik, który rośnie, reszta spada... Dopytam lekarza o to jeszcze..

ja dzisiaj jakiegoś doła załapałam.. i niestety mąż tylko stwierdził: "przecież nie masz powodów" i to byłoby na tyle..Ci faceci, zero oparcia:confused:

Kolorowych snów wszystkim mamuśkom i ich maluszkom..

Do góry