reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No to 3mam kciukasy!!!!! uda sie bedą hapyy zobaczysz!!! niom ja wczoraj spacerek zrobiłam z mężem do sklepu ale nawet przyjemnie było..... to mnie troszki pocieszasz ze nie masz mdlości a jest ok z ciążą na usg wiec juz tez przestaje się martwić i oby ten tydz szybko minął... a mam pytanko do WAS? Bo musze sie zarejestować do gina na usg w luxmedzie i nie wiem czy tylko na samo badanie usg czy też na wizytę bo zgłupiałam.... i chce to zrobic zaraz przez neta i zgłupialammmmmmm
Anulka &&&&&&&&&&&&

reklama
zuzu ja tam bylam u gina to rejestrowalam sie tel na wizyte wiec to chyba normalnie nie lepiej zadzwonic i zapytac??ale wtedy badal mnei tylko usg nie mialam bo szlam z problemem ze zajsc nie moge...bylam u Postawskiego Krzysztofa...jesli chcesz to nr do Luxmedu 815262763...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja jadę do lumxedu do lublina... bo tam mam gina swojego.. a ile placilaś za usg? i to bylo polożnicze usg? No ja zarejesrtowałam sie na necie zeby było wolne miejsce w razie W a jutro zadzwonie do nich .........

no ja tez w lublinie bylam w czerwcu... pobral mi cytologie i tylko mnie zbadal usg nie mialam 100 zl placilam za wizyte bodajze...my po obiadku i trzeba sie szykowac ahh nie wie jak wogole zaczac rozmowe i wogole jak tam wejsc...

Dasz radę wierzę w Ciebie!!! bedzie dobrze zobaczysz!!! 3mam &&&&&& !!!!
Wy juz po obiadku a ja sama i nie wiem co by tu se zjesc... ech.... daj znac koniecznie jak bylo i już! Powiedz ze św. Mikołaj był u Was wcześniej i juz dostaliście prazent i ze dla nich tez jest ze zostaną dziadkami ...... ja tak planuje po wizycie 6 gr napisac do rodzinki babci itp... wlasnie z taką gadką... eheh

Witam zimowo i niedzielnie brrrr :) jak męża nie ma w domu to nie lubie niedziel buuu a tu dziś jeszcze takie mega mdłości mam ze szok:( osłabienie mnie dopadło jakbym grype miała co wstane to mdłosci i uczucie jakbym miała zemdleć.... ja pójde na łatwizne i życzę sobie lipiec:) bo moja bezsilnośc mnie dobija.

reklama
Margeritko KOchana do łóżeczka, przykryj się kocykiem i przetrzymaj :-) Niech dzieci same zrobią dziś kolację. Smutne są niedziele bez męża, ala ta już sie kończy. A może masz ochotę na lody. Trochę cukru ma zbawienny wpływ na samopoczucie :-) Mocno Cię tulę i przesyam ciepłe wibracje .............

Do góry