reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzięki dziewczyny za kciuki, niestety już po...tym razem samoistnie :sad: w maju miałam zabieg usunięcia malucha, bo serduszko przestało bić, a tym razem się nie utrzymał....;((((
Chyba więcej nie będę pisała na forum, dopóki nie będę pewna, że wszystko w porządku, tak na wszelki wypadek :-(.
Życzę Wam wszystkim ślicznych bobasów i trzymam za to kciuki.

reklama
Czesc Dziewczyny !

Dawno mnie nie było....wchodze na forum a tu takie wiadomości Bombek - Przytulam Cie mocno ! co z Tobą ?

Wisienka - Ładny suwaczek :-)

My juz po zakupach Mikołajowych dla siebie tez coś mam kilka ciuszków ciążowych ;) a jak u Was szalejecie już z prezentami ?

Muszę trochę nadrobic co tam u Was bo u mnie ciagle mdłosci przeplatane humorkami i bezsennoscią ;-)czyli w normie he he

Ostatnia edycja:
Witajcie :)

Bombek przykro mi strasznie wiem co to taka strata trzymaj sie mocno i nie poddawaj a niedlugo tez bedzie fasolka :*
Patrycjaa za ciebie &&&& oby to byl falszywy alarm:*

zycze milej niedzieli:)

No kochane, nie było mnie troszku a wchodze i czytam i............... BOMBEK 3maj się !!!! ściskam mocno!!!!!!!!!!!!! aż łezka mi się w oczku zakręciła.... az teraz się sama boję bo jakby mdłości mi przeszły.... a za tydz usg...strach.... Patrycja &&&&&&&&&&&&&&& !!

A ja się nudzę dziś. Sama w domku jestem, zjadłam śniadanko i leże w łózku, tabsy wziełam... i mam czarne myśli... ale pocieszam się ze wszytsko ok. Siadam na allegro zobaczyć jakieś kozaczki bo spadł śnieg u mnie wczoraj. Jade sobie samochodem a tu zimówek mąż nie założył.... i ..... uuu 3ką max... ślisko jak nidy az sie włączał ten program co wyprowadza z poślizgu.... masakra a ja zła bo ja tak nie lubie.... jezdzić....w taka pogodę nie przygotowanym samochodem i się stresowałam.... W tamtym roku to wyjezdzałam ze skrzyżowania i normalnie na 1 i tak mnie obkreciło i od tamtej pory się boje..... echh ci faceci na wszytsko maja czas... A wy jak spędzacie niedzielkę...
Wisienko jak sie czujesz Anulka i reszta laseczek?

reklama
Witaj Zuzu ostroznie tam jezdzij u nas w sandomierzu tez sniegu pelno i slisko nawet nie ruszamy sie samochodem bo maz tez nie zmienil opon a piechotka chyba przejdziemy sie do moich rodzicow mimo sytuacji trzeba im powiedziec zeby od innych sie nei dowiedzieli robimy obiadek i pomalu bedziemy sie zbierac;)trzymajcie kciuki zeby spotkanie bylo udane...

A co do samopoczucia to jak najbardziej ok tez tabsy biore...zero nudnosci czasem zapominam ze w ciazy jestem :)

Do góry