reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie,

Ja od rana leżę w łóżku z powodu bólu głowy znowu, choroby która mnie zbiera a co najgorsze to znowu plamię na brązowo i strasznie brzuch mnie boli!!!!!!!!!!!!!!!! boję się strasznie, może to znowu jednorazowa sytuacja. Leże cały czas...
Trzymajcie kciuki za moje maleństwo!! Proszę

reklama
Oj Patryniuuu bardzo Ci spółczuje pewnie,że bede trzymała kciuki wszystko będzie dobrze grunt to odpoczynek i leki sądze,że nic nie powino się stać a skąd takie plamienia to nie mam zielonego pojecia wrrrr .Trzymaj się cieplutko i odpoczywaj ile się da.

Margeritko ja jakoś tak dobrze się czuje :-) Neurolog powiedział, że skoro odstawiłam leki to wlaściwie nie mam po co do niego przychodzić. Sugerując, że jestem nienormalna. We wtorek mam USG i na razie spokojnie czekam.
Mnie chyba ciążowe przypadlości ominą. Siedzę grzecznie w domku choć wczoraj poszłam z mężem na imprezę do znajomych. Aż było mi głupio jak wszyscy sie mną przejmowali, palili w kuchni itp. A ja i tak po godzinie zasnęłam przy stole :-) przykryli mnie kocykiem , obudziałam się o 1 i powiedziałam mężowi, ze pora spadać :-) Nie ma jak odpaść nie pijąc :-). ja się lenie ogólnie i dzięki temu mam coraz lepsze nastawienie do życia. Nie wiem jak Ty to ogarniasz mając cały dom na głowie, dzieci do tego i męża daleko. Dzielniacha z Ciebie :-)

Cześć dziewczyny wieczornie :) Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&& za Bombka i Patrycje i za was wszystkie :)
Wpadłam sie pożegnać. Jutro o 8.15 będę juz w powietrzu (jeśli nie bedzie opóźnienia). Jeśli będę miała w hotelu internet to klikne do was, a jeśli nie to do poklikania w srodę wieczorem, ewentualnie w czwartek :) Myslcie o mnie ciepło, bo ja sie potwornie boję latać...

reklama
Do góry