reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin mnie tez brzuch boli jak na @ ale lekarz powiedzial ze to normalne i tez zapisal mi nospe 2 od razu narazie jedna wzielam mam nadzieje ze pomoze:)

IzaJ witaj:)

reklama
Cześć Dziewczyny :-)
Mnie też bolał brzuch przez kilka dni ale poleniłam się uczciwie , pojadłam No-spy i spokój. Dzisiaj też miałam się lenić ale przyszła do mnie rano teściowa i powiedziała, że dziś jest wspanialy dzień na mycie okien:szok: Po czym umyła mi okna w całym domu :-) Głupio mi było patrzeć jak ona pracuje bo nie chciała pomocy, więc posprzątaam w końcu w szafie i zrobiłam obiad, a nawet budyn z soczkiem na deser- jak w przedszkolu :-) Także teraz teściowa poszła z moim dzieckiem do kina a ja w końcu sobie poczytam. Zadzwonił do mnie Redaktor Naczelny i powiedział, że mam być na zwolnieniu ile chcę i potrzebuję bo dziecko jest najważniejsze. I moje miejsce pracy będzie czekało na mnie bez względu na wszystko. Ulżyło mi , bo zwolnienie na cała ciążę nie zawsze się pracodawcom podoba. Szczęściara ze mnie. Miłego wieczoru

Witam popołudniowo!

Jejuu ale się dziś fatalnie czuje, głowa mi pęka, aż mam oczy zapuchnięte! nie chcę brac żadnych leków by nie zaszodzić dzidziusiowi, katar mnie jeszcze dołapał na dodatek i w ogóle jakaś osłabiona jstem. Ma do mnie przyjśc koleżanka wieczorem ale chyba odwołam wizytę bo strasznie się czuję. Przez tą pogode pewnie. Na dodatek z bankiem miałam dzisiaj zatarg, bo nam przysłali że musimy do wtorku zapłacić kase za prowadzenie konta z którego zrezygnowaliśmy rok temu, babeczka nam powiedziała, że nie musimy go zamykać bo i tak żadnych opłat nie musimy za niego płacić a może kiedyś się przydać!! ale się okazało, że ta babka juz tam nie pracuje a my do wtorku musimy 600 zł zapłacić!! masakra!!

Mailuj fajnią masz teściową tylko pozazdrościć:-) a szefa masz podobnego do mojej szefowej też mi kazała siedzieć na zwolnieniu nawet całą ciążę:-)

Aha a macie może kogoś kto chciałby kupić suknię ślubną z dodatkami tanio:-) wisi mi już rok w szafie i sprzedać jej nie mogę. Zainteresowanym chętnie udziele więcej informacji:-)

Corin nie denerwuj się pobolewanie brzucha w ciąży są normalne no chyba że stają sie mocne wtedy to juz inna sprawa bierz Nospe i odpoczywaj.
mailuj podeslij teściową i do mnie hah :) ciesze się,że masz wyrozumiałego szefa...:)
Nowe mamusie witam serdecznie.....
P.S dziewczyny wam też nie działają emotikony??? ja nie moge wstawić bo w ogóle ich nie mam ani pogrubic tekstu nie można
Widze ,że emotki macie:| dziwne:( :p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was przyszłe mamusie.Byłam dzis u lekarza na USG.Widziałam maleństwo,bijące serduszko...popłakałam się na fotelu aż lekarka się śmiała....cudowna chwila:)))) dodałam zdjęcie USG troszke male ale naczej nie umiem:-)

Do góry