Ważny jest przyrost, nie pojedynczy wynik, trzymam kciuki za piękną drugą betęDostałam wyniki bety. 68.3 zastanawiam się czy nie za niska :/ powtarzam w środę.
reklama
94i
Fanka BB :)
No właśnie dzisiaj sobie przypomniałam po tym jak mi spadło pudełko i idealnie spojrzałam na składdzisiaj byłam w biedrze i każda jakaś owocowa jaka złapałam i chciałam kupić to oczywiście z tymi składnikami
Anka:)
A to ja nawet nie widziałam, że nie można hibiskusaNo właśnie dzisiaj sobie przypomniałam po tym jak mi spadło pudełko i idealnie spojrzałam na skład
Mała ilość nie zaszkodzi, nawet nie ma badań konkretnie mówiących o tym że może zrobić krzywdę. Ale na wszelki wypadek się nie zaleca (tak jak wielu innych rzeczy).A to ja nawet nie widziałam, że nie można hibiskusa
Devin
Ja też nie ale nie lubię owocowych herbat, lubię czarna (teraz opcje zimowe) z miodem pomarańcza imbirem i goździkami, z malinami miętaA to ja nawet nie widziałam, że nie można hibiskusa
Devin
Za 10 lat wszystko będzie zakazane bo stwierdzę że szkodzą w ciąży. Nasze babcie i mamy nie miały internetu, wizyty miały 3 w całej ciazy, jadły co chciały i jakoś było gitMała ilość nie zaszkodzi, nawet nie ma badań konkretnie mówiących o tym że może zrobić krzywdę. Ale na wszelki wypadek się nie zaleca (tak jak wielu innych rzeczy).
Za 10 lat też wszystkie będziemy miały cukrzycę ciążową, bo normy śrubują z roku na rok Ja już wiem że mi stwierdzą, nawet jeśli krzywa wyjdzie dobrze, bo mam zawsze wysokie cukry na czczo (ok 95).Za 10 lat wszystko będzie zakazane bo stwierdzę że szkodzą w ciąży. Nasze babcie i mamy nie miały internetu, wizyty miały 3 w całej ciazy, jadły co chciały i jakoś było git
reklama
94i
ja mam 94Za 10 lat też wszystkie będziemy miały cukrzycę ciążową, bo normy śrubują z roku na rok Ja już wiem że mi stwierdzą, nawet jeśli krzywa wyjdzie dobrze, bo mam zawsze wysokie cukry na czczo (ok 95).