Hello :-)
ale nasmarowałyście, pół dnia mi zeszło na czytanie...
Gocha wspólczuję przygody ze szpitalem córki i mam nadzieję, że to nic poważnego, tylko rzeczywiście dojrzewanie i szybko ją wypuszczą, trzymaj się ...
wczoraj na tapecie były grzyby i las - ja las owszem lubię, ale bardziej żeby pojeździć rowerem, ewentulanie pospacerować ale wyprostowana raczej ;-) grzybów zbierać nie lubię, nie umiem i jeść też nie lubię, więc problem z głowy
co do facetów - nie ma tak, że normalny inteligentny człowiek nie umie prania wstawić, uprasować czy ugotować czegoś prostego...ja tam uważam, że to wychowanie i wygoda później sprawia, ze mają dwie lewe ręce i niby nie umieją
więc dla mnie tam płeć nie jest usprawiedliwieniem, nie ma szans sie wykręcić
a najlepsza szkoła życia to jak facet mieszka jakiś czas sam przed ślubem- wtedy nagle się okazuje, że wszystko potrafi
hmmm zastanawiam się czy jest sens kupować tą poduchę... strasznie mi się podobała i tak się napaliłam na zakup, ale plecy mnie nie bolą, śpi mi się dobrze, tak jak przed ciążą, więc nie wiem, czy to nie strata pieniędzy w moim wypadku..?
teraz tylko myślę o tym wykorzystaniu jej później - podobno się świetnie sprawdza przy karmieniu, tylko że wtedy chyba taka mała tzw. "fasolka" wystarczy
mamy doświadczone, miała któraś taką? przydaje się?
margerita - mi też pępek jeszcze nie wychodzi i tak jak go oglądam to nie zanosi się chyba, żeby to się stało, jakiś taki głęboki mam i nie wyobrażam sobie, źe mogłoby go wywrócić na lewą stronę
a maleństwo czuję w różnych częściach miednicy, na dole czase też, więc pewnie to nic złego się z tobą nie dziej
za to brodawki rzeczwiście mi ściemniały, ale to właściwie już od początku
za to już zdecydowanie mam wyraźną kreskę od pępka w dół.... macie coś takiego?
Anula a ty grzecznie odpoczywaj, tak jak dziewczyny pisza, bo to nie ma żartów