reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Marzena na to wplywu nie mamy jesli tak postanowia to i zrobia...
dobrze ze jutro mam wolne bo troche gardlo mnie boli:wściekła/y:
dzis bylam u opiekunki praktyk tez jest w ciazy moze tyle co ja i kurcze jest taka sucha ze szok:szok:

tesciowa to zawsze mowi ze z Boza pomoca jakos bedzie, jest b. wierzaca, codziennie w kosciele itd, bierze kredyt na splacenei wczesniejszych juz tak wspanialomyslnie zrobila ze 2 razy, a ze dochody ma male, jest fryzjerka ale raz ma raz nie ma klijentów wiec krucho sie robi a jak ma to kupuje ciszki tu 20 zl tam 10 i sie rozchodza, poratowalismy ja pare razy placac rate jedna, druga i nasta ale bez przesady
teraz idzie wiosna zarobila by troche to lapa złamana i nie wiadomo kiedy bedzie mogla pracowac, a tu ratki co miesiac, mieszkanie , zus
masakra wiecej długu niz zycia
ja nie moge jak mozna byc takim bezmylsmym
moze troche nasze jwiny jest bo juz dawno powinnismy twardo stanac i ocs zrobic ale tak kreci ze nie wiadomo ile ma kredytow i ma jaka kwote, a przed konsolidacyjnym sie wspaerala z miesiac temu bo by sie wszystko wydało
jeszcxze tesciowka ma taka kule u nogi corunie najukochansza co dzwoni i jeczy ze nie ma co do garnka wlozyc dziecku a dupy do pracy nie ruszy, wiec babka bogobojna kobita sle tej lumpie grubej kase i dary ofiarne a sama siedzie w g..... po pachy
a jak nie ma na raty to dzwoni i placze mezowi w słuchawke albo do starsze jcórki jeszcze i tak we 2 finansuja babke, a teraqz sie wlasnie wydalo ze sie kase na slask corce bo bidna tylko prozniak w domu siedzie...az mnie skreca jak pomysle
czlowiek tu sie skrobie z wydatkaimi a taka .....
jak sie dowiedzielismy o tym to stwierdzilismy z mezem ze ani grosza juz babce nei damy niech sprzedaje co ma i długi placi

z tego cowiem to fakt starsi ludzie biora kredyty bo łatwo oszukac, previdenty czy inne ale to oszustwo, wiecie ze w providencie raty sa tygodniowe, co z tego ze male ale co tydz sie placi

Corin, niemoc fizyczna, to też powód do tego, żeby nie sprzątać;)

Mailuj, współczuję, uważaj na siebie.

Gon1a, tobie też współczuję takiej sytuacji z teściową… dobrze, że postanowiliście dać już spokój wiecznemu spłacaniu jej długów, jak się kogoś do tego przyzwyczai, to później końca nie widać… skąd ja to znam…

Lecę, kochane, po L4 do lekarza, bo mi się dzisiaj kończy.

psota witam;*lec tylko uwazaj, ja teraz nie wychodze bez nospy bo od razu brzuch mnie boli, chyba pojde na wizyte wczesniej niz za mies:-(

Anulka, buuuziam:* mnie brzuszek nie boli, ani mi nie twardnieje, (odpukać!) i mimo tego, że lekarz powiedział, że mogę prowadzić aktywniejszy tryb życia, to i tak dużo odpoczywam. Ty musisz na siebie bardzo uważać, bo Twoja szyjka jednak się nie uspokoiła. I myślę, że rozsądnie będzie pójść szybciej do lekarza, jeśli Cię coś martwi, żeby później nie było, jak u Monisi.

psota wlasnie pojde wczesniej bo nie bede ryzykowala, z reszta sam mowil ze jak cos mam przychodzic, zawsze gdy zaczynam chodzic boli mnie brzuch co prawda po przyjsciu kawalka mija ale juz 2 dzien bylo tak samo:-(
Oby u Ciebie nadal bylo tak jak teraz;*

reklama
Hello :-)

ale nasmarowałyście, pół dnia mi zeszło na czytanie...

Gocha wspólczuję przygody ze szpitalem córki i mam nadzieję, że to nic poważnego, tylko rzeczywiście dojrzewanie i szybko ją wypuszczą, trzymaj się ...

wczoraj na tapecie były grzyby i las - ja las owszem lubię, ale bardziej żeby pojeździć rowerem, ewentulanie pospacerować ale wyprostowana raczej ;-) grzybów zbierać nie lubię, nie umiem i jeść też nie lubię, więc problem z głowy

co do facetów - nie ma tak, że normalny inteligentny człowiek nie umie prania wstawić, uprasować czy ugotować czegoś prostego...ja tam uważam, że to wychowanie i wygoda później sprawia, ze mają dwie lewe ręce i niby nie umieją :tak: więc dla mnie tam płeć nie jest usprawiedliwieniem, nie ma szans sie wykręcić :-D
a najlepsza szkoła życia to jak facet mieszka jakiś czas sam przed ślubem- wtedy nagle się okazuje, że wszystko potrafi

hmmm zastanawiam się czy jest sens kupować tą poduchę... strasznie mi się podobała i tak się napaliłam na zakup, ale plecy mnie nie bolą, śpi mi się dobrze, tak jak przed ciążą, więc nie wiem, czy to nie strata pieniędzy w moim wypadku..?
teraz tylko myślę o tym wykorzystaniu jej później - podobno się świetnie sprawdza przy karmieniu, tylko że wtedy chyba taka mała tzw. "fasolka" wystarczy

mamy doświadczone, miała któraś taką? przydaje się?

margerita - mi też pępek jeszcze nie wychodzi i tak jak go oglądam to nie zanosi się chyba, żeby to się stało, jakiś taki głęboki mam i nie wyobrażam sobie, źe mogłoby go wywrócić na lewą stronę :eek:

a maleństwo czuję w różnych częściach miednicy, na dole czase też, więc pewnie to nic złego się z tobą nie dziej
za to brodawki rzeczwiście mi ściemniały, ale to właściwie już od początku

za to już zdecydowanie mam wyraźną kreskę od pępka w dół.... macie coś takiego?

Anula a ty grzecznie odpoczywaj, tak jak dziewczyny pisza, bo to nie ma żartów

Ostatnia edycja:
Do góry