reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

marzenka no właśnie ja od paru dni zauważyłam,że właśnie tak mi ciemnieją :szok: ale to chyb normalne :eek:
No i ja tak loookam tutaj a drugim okiem spidermana 3 oglądam :-D

reklama
Dziewczyny mam bolący problem i chciałam sie doradzić nie wiem czy Wy tez tak macie:-(mianowicie boli mnie kość łonowa ale to pikus najgorzej jest z pęcherzem hmmm mała gdzies tam zeszła mega nisko i ciągle w niego uderza mam wrazenie ze wypadnie mi przez cewke moczową:szok: martwie się czy powinna tak nisko być wiem wiem mam juz 2 dzieci ale nie pamiętam:-( tzn ból kośći łonowej juz miałam ale zeby dzidzia zeszla tak nisko to niebardzo.Cały dzien sie męcze a wizyte mam dopiero w czwartek.

margeritka ja się nie znam kurde ja ruchy małej i kopniaczki czujęzaraz pod pepkiem niżej już nie czuję,może włazło maleństwo tak nisko może nozka czy rączka tam pcha pewnie jest wszystko ok słonko ::*:*:*:*:*:* Jeśli masz wątpliwości może zadzwoń do lekarza swojego jeszcze tak późno nie jest

margeritka mi tak samo tam własnie daje kopniaki własnie nawet teraz intensywnie czuje , mysle ze to normalne jest nic sie nie martw

Gorzej jak by cie cos pikło albo bolało przy oddawaniu moczu to wtedy zaiwaniaj do lekarza i to szybko bo moze byc niebezpieczne

Margerita, ,moja mała teraz też jest tak nisko, pytałam lekarza, ale mówiła że tak może być. Czuje kopniaki dokładnie jak w pęcherz i czasem od razu muszę siku lecieć. A ruchy czuję tuż nad kością łonową aż p sam pępek, na ostatnim USG miała głowę na dole więc chyba rączkami mi po pęcherzu daje. Myślę, że nie ma sie czym martwić.

Z uczuciem pieczenia to nie wiem, ale mnie prawie bez przerwy boli cała pachwina, kość łonowa i wszystko dookoła.

margerita a moze to skurcze:szok:
nie chce Cie straszyc ani sie wymadrzac ale tak nisko cos w 1 ciazy czulam lekarka powiedziala ze to wlasnie skurcze, kazala lezec i chciala szew zalecic obylo sie bez
ok chyba zle doczytalam

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Brzucholki-nie zajrzałam do Was przez kilka dni i już mam 80 stron do nadrobienia.
Niestety, nie mam dzisiaj głowy do niczego-rano pogotowie zabrało moją córkę do szpitala,dopiero niedawno wróciłam ze Szczecina i jutro znowu jadę. Może będziecie tak dobre i napiszecie w skrócie co, gdzie, kiedy i u której...plisss:-(

Do góry