reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wydrussia, witaj kochana! Świetnie, że u Maqnio już dobrze, cudna wiadomość:)

Corin, trzymam kciuki za wizytę:) Będzie chłopczyk;)

reklama
dziś udało mi się zdobyć skierowanie i zarejestrowałam się na echo serca małej na 25.03. na 10.00 w Genomie w Rudzie Śląskiej
zaczynam się bać...

Nie bój się bo na razie nie ma czego! może okazać się, że wszystko jest OK więc pocosię denerwować na zapas??? Trzymam @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Maqnio buziole, myślę i ,pamiętam

witam wiosennie:-)zaraz doczytam co u Was;-)bylam na zajeciach ale mialam tylko 1 cwiczenia, wstapilam do biedronki kuilam dla dzidziusia body z samochodzikiem ale na 62:-)dzis juz lepiej sie czuje wczorajszy wieczor byl kiepski pod tym wzgledem...

No i wróciłam i mi lepoej ale jest mi tak gorąco matko kochana ,,, w samej bluzie na mieście byłam :szok: a i tak mi za ciepło było :-( no ciekawe co znów jutro sąsiadka wymysli od wczoraj ich niby zalewamy ale u nas i wczoraj i dzis był hydraulik cały szybik w wc mi skuł :wściekła/y: i sucho jak pieprz jest,jutro za to przyjdzie hydraulik żeby to pozatykać :tak: mówie Wam baba już nie wie co ma wymyśleć,a jeszcze jej mąż do mnie,że ja pewnie kreta uzywam,więc mu mówie panie kuźwa ja wiem co uzywac do udrażniania rur i jakos u mnie sucho jest a u pana mokro i pod panem piętro co za chamy :wściekła/y:

Ja dzis tez wymyslilam calkiem mile zajecie. Przynioslam ze strychu w koncu jeden worek z ciuszkami i zrobilam miejsce w szafie. Ogladalam a corcia przymierzala misiom:-)

Ostatnia edycja:
orchi u nas jak byl remont to przylazla jakas stara baba z dolu i zaczela mi wrzeszczesc ze ja pozalewalismy a ona co dopiero remot zrobila i ze zrobi poprawke i przyjdzie z fakturami. Jak zaczelam robic dochodzenie kto pod nami mieszka ze zekomo go zalalismy to okazalo sie, ze ta baba mieszka na dole, ale zupelnie z innej strony i to nie z naszej winy miala zacieki. NOrmalnie ludzie sa bezczelni, bo mogliby najpierw upewnic sie od kogo wyszedl ten problem a pozniej dopiero przyjsc i grzecznie o tym poinformowac a nie ze z ryje wyskakuje i jeszcze pi*da nie ma racji. Normalnie az nerwow nabieram na takich ludzi.
W polsce mialam takiego sadiada z dolu co go przez wanne zalewalo bo u nas sie zatykaly rury i jeszcze mi przychodzil pomagac je przetykac.

ja juz po jedzonku, moze sobie wyjde z grubym sie przejsc dla zdrowia.

No kochana,ale wiesz co po uja z kogos robi ofiarę :wściekła/y: jak nam sami hydraulicy robili rury i to jak sie wprowadzaliśmy a ona 25lat odkąd mieszka ma te same rury echh maja tupet ludzie naprawdę :-(

reklama
a wiesz co u nas spoldzielnia wymyslila? po tym jak calutki blos sobie zaczal robic remonty w domu (wiem co slyszy sie wierenia i stukania calymi dniami) to oni powysylali listy do mieszkancow bloku ze beda wymieniac rury w pionie z kanalizacji. Teraz jak mamy zrobiona nowa lazienke to oni nam beda rabac sciane. Jesli masz plytki to ci je zaloza, ale tak jak w naszym przypadku mamy dwie lazienki, nowa i stara to ze starej plytek nie ma i zostawia ci zamutowana sciane bez niczego. Wyobrazasz sobie? dodatkowo: nie dosc ze sie taki czynsz za utrzymanie bloku, kamer, orchorniarzy, ogrodnikow placi to jeszcze podwyzszyli 100 E miesiecznie na rok przez ta wymiane rur. Czyli zamiast 180 E miesiecznie bedziemy placic 280 E. Istna paranoja. Ja uwazam ze za ten wysoki czynsz powinni to wymienic za grosze a nie narzucac takie pieniadze i najlepsze jest to, ze ich nie obchodzi czy masz czy nie masz pieniedzy.

Do góry