reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

ech.... to ja narzekam na tą swoją przychodnię.... ale u mnie dają pojemniki na mocz, jak tylko poproszę....

o! Mateusz się obudził, albo mu się coś śni.... :) może zjem kawałek ciasta, to się chłopak rozrusza.... :)

Foczusia, co do kurtki, to mi jeszcze ze 2 cm zostało - na szczęście mam kurtki jeszcze sprzed okresu odchudzania - na wiosnę też mam chyba jakieś szersze płaszczyki - najwyżej będziemy w mężowskich bluzach paradować.... :)

Orchidea, takich rozstępów to ja mam na pęczki, bo to rajstopy, albo zagnioty od leżenia w ciuchach - już kiedyż wykryłam jednego takiego prawie przez cały brzuch.... i po jakimś czasie zniknęła..... :) na szczęście....

co do Japonii to ja nawet nie chcę sobie wyobrażać, co oni tam przeżywają.....

Ostatnia edycja:
reklama
sis :*:*:*:* Dawidek :*:*:*:*:* spoko,ale miałam wieczorkiem napisać czy wszystko ok tylko tak pomyslałam,że pewnie już przemęczona jesteś bardzo z niuniem :* ;) ale mam nadzieję,że wypadzik do dziadków udany?? I jak kuzynka faktycznie ma taki dużżżży brzunio ??
balkan hihi te nasze dzieci to jakieś ranne ptaszki :-D Ja też muszę pojeminiczki na mocz kupować :wściekła/y: nawet za igłę i strzykawkę płacę ale teraz mi mama wysłała hihi caly zapas więc mam spokój Oooo to dobrze,że sama nie jestem z tymi rozstępami hihi
Właśnie DDTVN oglądam kurde mać dobrze,że u nas tych trzzęsień nie ma ,,no chociaż na śląsku się nawet bloki z roku na rok zapadają o parę mm przez kopalnie :|

Ostatnia edycja:
Sis, było super! Wszystkich zobaczyłam, zjechały się prawie wszystkie wnuki z rodzinami do babci na imieniny, pełna chata ludzi;) Kuzynka faktycznie ma brzuszek ogromniasty;) Śmiali się, że jak ja mam taki malutki, to ona chyba będzie miała bliźniaki;) A jak się u Was udał spacerek i zakupy? Smoczusie były?

Ja mam wykupiony pakiet pracowniczy w lux-medzie i tam jak idę na badania, to nic nie muszę swojego przynosić, ani za nic płacić.

Moja mała tez puka od rana:) po sniadanku zaczeła. Ja teraz deserek posniadaniowy - chrupię migdałki i dumam jak tu pierwszy wolny dzien zaplanowac. Najpierw pojdę do ginki po zwolnienie lekarskie bo muszę do pracy jutro dostarczyć a potem po jakies owoce- ale szał-ile rzeczy do zrobienia hihih jak ja się przyzwyczaję po 8 h pracy dziennie to takich luzów

Nie smoczków nie było kochana jeszcze poszukam na mieście ale to w przyszłym miesiącu ;)
Tak udał się ,że jak cofniesz post wczoraj mój to zobaczysz przy kasie jaka afera była hihi A tak to nawet może być był arbuz nawet ale kurde prawie 7zł kg :szok: więc musiałam sobie odpuścić :wściekła/y:
Eeeee to widzisz Ty chudzinka jesteś !!! :-D Jak zaczniemy tyć to wtedy będzie się działo hahaha
sestinka pewnie po jakims tygodniu się przyzwyczaisz kochana, a bez dzwonka co 45min chociaż odpoczniesz :tak:

Pewnie, miałam juz dość i zaczynałam się gubić w tym chaosie:) dobrze ze to na wiosnę idzie to perspektywy wychodzenie z domu częstsze:)
A tyciem to się nie martwmy kobietki! Niejedna chudzina chciałaby nosić dzidzię pod sercem ( wiem to z autopsji zanim zaszłam) hihi

Sis, własnie doczytałam teraz, hehe:) To u nas Marcin zrobił aferę w Auchanie, że po cholere kasę z pierszeństwem robią, jak i tak nie egzekwują;) U nas arbuz był po 3,90 za kg. A smoczusie tej firmy widziałam tylko w bobomarkecie. Oni prowadzą sprzedaż wysyłkową, ale też mają sklep stacjonarny i co mnie bardzo ucieszyło, wiochę dalej od mojej;)

A z tą chudziną, to nie przesadzajmy, ja nie jestem chuda:) Ona w pierwszej ciąży też taki wielki brzuch miała, ja mam inną budowę, pewnie dlatego mamy różnej wielkości brzuszki:)

Sestinko, masz rację, jest tylke chudych kobiet, które nie mogą zajść w ciążę, że aż się wierzyć nie chce.

Ostatnia edycja:
sestinka przepraszam,że pytam a czego uczyłaś młodzież swoją ??? Humanistyczny bardziej przedmiot??
No w sumie racja mój cały gada ale żeby pupa Ci taka została hahahaa
Dzięki siostra zaraz tam pooglądam na necie co mają ciekawego i jak te smoczucie wyglądają :-D i powiedz mi kochana czy one sa proste ?? czy te ttakie co my kiedys miałysmy jka byłysmy malutkie ??

Sis, no właśnie na ich stronie nie widzę tych smoczków, kobitka mi mówiła, że dopiero je wprowadzili, więc może jeszcze strony nie zaktualizowali, wpisz sobie na google nazwę i pooglądaj sobie w grafice. Mają dwa rodzaje tych smoków, jedne ortodontyczne a drugie okrągłe.

reklama
Wowww odlotowe te smoczki hahaha jakie wzorki mają :-D serio muszę ich poszukać u siebie super są :-D ogląda któras ddtvn ?? 25latek dostał kontrakt do tvp za pomoca jednego maila ale sobie narobił koleś teraz znany wszędzie jest skurczysyn jaki no,ale głowę musiał mieć żeby taki numer zrobić tvp :D:D w razie W macie artykuł http://praca.wp.pl/title,25-latek-o...-tys,wid,13208798,wiadomosc.html?ticaid=1bf1a

Ostatnia edycja:
Do góry