reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Nika tak sobie, aledałam jej paracetamol i ma spać. ten chemiczny Macdonald i cola faktycznie spowodowały , że nie wymiotuje:szok: Czy mi się zdawało, że Corin dzisiaj ma usg? ;-) Chodziło mi o godzinę 23

Mailuj, a to ja nic nie wiem, ze ma o 23;) hehe:) To teraz wiesz czym ją leczyć;) Trzymam kciuki, żeby Niczka się szybko wykurowała:)

Corin ma 16stego USG :D:D także jeszcze parę dzionków musimy poczekać
mailuj wogóle gratki synka potwierdzonego,bo nawet nie pogratulowałam :( az mi wstyd

No i ja spadam dobrej nocy wszystkim mamusiom i dzieciaczkom kochanym :*:*:**: kolorowych snów
dodi chyba nieźle zabalowała hihi albo nie doczytałam czy była czy nie :baffled:

Hej robaczki:) Jesteście baaaaardzo kochane, że pamiętałyście o moich urodzinkach:-)
Dziękuję wszystkim za wspaniałe życzonka, bardzo miło było mi je czytać:-):-) mam nadzieję, że wszystkie one sie spełnią!! buziaki dla WAS:)

tyle życzeń to nigdy nie dostalam:):):)

orchidea, gratuluje Michalinki! dobrze przeczuwałaś:)
psota, super że wszystko w porzadku z Dawidkiem!
mailuj, to teraz juz masz pewnośc, że to jednak synek, super!

reszty nie pamietam, ale wszystkie was całuję i pozdrawiam..

orchi, rzeczywiście zabalowalam...tyle sie soku opilam, że chyba pęknę haha

poczytałam, teraz ide spać, bo juz leże w łóżeczku

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć brzuchatki :-)

Przede wszystkim, Psotka i Orchidea, gratuluję wspaniałych badań i potwierdzenia płci u maleństw :-)
Mailuj, oj chcialabym mieć wczoraj USG :-) Niestety musze jeszcze kilka dni wytrzymać :-) (do 16-go)

Wczoraj odpadłam, o 20.00 już spałam snem głębokim :szok: ale chyba odespalam te dwie zarwane noce, mimo że dzis wstałam o 4.30 to czuje się wyspana.
Mąż w nocy wstawał kontrolować temperaturę dzieciaków - kolejny szok, zwykle nie ma mowy żeby wogole się ruszył z wyra... na szczęście oboje całą noc przetrwali bez temperatury :-D !!!!

Tak więc pojawiła sie szansa że jutro pojadą na te narty.

M. powiedzial, że jak dzis nie będą gorączkować to pojadą, ale w niedziele posiedzą jeszcze w apartamencie i dopiero bedą jeździć od poniedzialku :-)

Przykro mi dziewczyny, że Sebek pozarazał wasze dzieciaczki....
A co do puszczania pawia... kiedyś seb puscił w zoologocznym, prosto w karmę dla ptakow.... :szok: :-D

Ostatnia edycja:
Do góry