reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

margerita, twoje dziecko po 1 nie zrobilo tego specjalnie, po 2 nie byla to kupa twojego dziecka tylko strawiona zywnosc, nic strasznego :-D

reklama
A własnie emka dzis jadłam twoje hiszpańskie truskawki z biedronki PYSZOTA:dry: jutro tez sobie kupie a co...:-Di tylko 2 zł cos.... :cool2:
mailuj hej:* no pewnie mamuśki zaraz wrócą .

o mniam , truskawy. Moglam dzisiaj kupic. AAAAA kupie jutro cala skrzynke ^^ hehe
tez czekam na laseczki, ciekawe jakie wyniki :-D

Dobry wieczór wróciłam już :-D dzidzia zdrowa waży 360g serce zdrowe ale opiła się dzidzia wód i miała spory żołądek hahahahaha lekarza tekst jołki połki ale sie dzidza opiła wód hahahahaha 3 dni niby do przodu mam hmmm no ale czas pokaże szyjka jest zamknięta długaaa także ok a płeć hmmmmm a przetrzymam Was hahahaha

margeritka mas zkochana nosa no lekarz powiedział,że nic nie ma tam między nóżkami więć jest MICHALINA huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D ale jestem szczęśliwa niby powiedział,że jeszcze może skorygować ale ja jestem pewna ,że tam andal tak zostanie hahah

reklama
Malinkaizi może będziemy rodzić w jednym czasie to ci miejsce zajmę hehehhe ;-) albo odwrotnie, bo w Warszawie to często słychać że odsyłają z braku miejsc.

Orchidea gratuluję córci!!! Witaj w klubie!!! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry