reklama
mailuj
Fanka BB :)
No gdzie te laski naszw badane???????? Niech wracają już
margerita126
A własnie emka dzis jadłam twoje hiszpańskie truskawki z biedronki PYSZOTA jutro tez sobie kupie a co...i tylko 2 zł cos....
mailuj hej:* no pewnie mamuśki zaraz wrócą .
mailuj hej:* no pewnie mamuśki zaraz wrócą .
Marzena197235
tez na nie czekam z niecierpliwoscia ,
a jesli chodzi o bol przy chodzeniu to tez tak mam dlatego jak gdzies ide to tylko spacerkiem
a jesli chodzi o bol przy chodzeniu to tez tak mam dlatego jak gdzies ide to tylko spacerkiem
Dobry wieczór wróciłam już dzidzia zdrowa waży 360g serce zdrowe ale opiła się dzidzia wód i miała spory żołądek hahahahaha lekarza tekst jołki połki ale sie dzidza opiła wód hahahahaha 3 dni niby do przodu mam hmmm no ale czas pokaże szyjka jest zamknięta długaaa także ok a płeć hmmmmm a przetrzymam Was hahahaha
margerita126
orchidea super ze z CÓRECZKĄ wszystko ok hahaha ciesze się:*:*
margeritka mas zkochana nosa no lekarz powiedział,że nic nie ma tam między nóżkami więć jest MICHALINA huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale jestem szczęśliwa niby powiedział,że jeszcze może skorygować ale ja jestem pewna ,że tam andal tak zostanie hahah
margerita126
Wiec witamy następną laleczke w Naszym gronie :-) super super.
reklama
Malinkaizi może będziemy rodzić w jednym czasie to ci miejsce zajmę hehehhe ;-) albo odwrotnie, bo w Warszawie to często słychać że odsyłają z braku miejsc.
Orchidea gratuluję córci!!! Witaj w klubie!!! :-)
Orchidea gratuluję córci!!! Witaj w klubie!!! :-)
Ostatnia edycja: