reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

beetka dzieki wielkie :-) tego to ja nie wiedzialam ze jak mamy Rh- to dziecko po przodkach odziedziczyc nie moze. No popatrz, znowu jestem o cos madrzejsza :-)

reklama
Hej dziewczyny hmmm chyba syn corin i córka mailuj zarazili mojego syna:-p(zart) po szkole pojechalismy do fryzjera bo córka zmieniała image;-) w momencie mały zrobił sie blady jak sciana więc z nim wyszlam a moj bidulek puscił pawia pod samymi drzwiami wejsciowymi :shocked2: .Głupio mi sie zrobiło fakt fryzjerka widziala ze ja z brzuchem mimo to wyniosłam 3 wiadra wody i próbowałam to zmyc z chodnika oczywiście juz to odpłaciłam plecy mnie napitalają i brzuch ciągnie ale coż........Suma sumarą juz 3 raz od grudnia mamy w domu jelitówke lub inne cholerstwo:baffled:jak sie teraz nie zaraże to będzie cud nad cudami.
A tak na marginesie mam komuś gratulowac któras z was miala wizyte??

margerita126 trzymaj się kochana i nie daj choróbstwu. Swoją drogą to trochę sie dziwie tej fryzjerce,że pozwoliła ci to posprzątać:szok:

margerita ja bym przeprosila i poszla :-D :-D :-D to psy sraki swoje zostawiaja i wlascicielom ani sie sni z chodnika tego zebrac a ty z biednym synkiem ktory nie wytrzymal i mialabys to sprzatac? dziwie sie :-D

a orchidea i psota jeszcze nie wrocily, czekamy bo obie mialy pozno wizyty, o 18 i 19

No pozwoliła bo i ja nalegałam poza tym ona kogoś obcinała i głupio tak miec pawia przed wejsciem heh nic mi sie nie stało;-)
Dzięki emka wiec czekam cierpliwie na dobre wiesci a co do psich kup to racja hmmm pełno tego gówana i jakoś włascicielom nie jest głupio:cool:

a nie wiecie jaka przyczyna jest tego, ze caly czas mam taki dokuczliwy .... bol? po prawej stronie brzucha na wysokosci pepka. Nie wiem czy to bolem mozna nazwac, bardziej takie cos jakby mi dzidzia wbijala w miesnie swoje nozki, ale mam to caly czas a nasila sie podczas chodzenia i jest tylko i wylacznie w tym samym miejscu :/

emka ja od kilku dni czuje palący ból ale nie ciągły własnie w okolicy pępka a czasami po boku brzucha lub w pachwinie tłumacze sobie go tym,że moze to zrosty po tamtych cesarkach.... nie wiem wizyte mam za tydzien i wtedy dopiero spytam

ja cesarek nie mialam i wlasnie nie wiem z czego to moze byc. Jak ide szybko to zaczyna ciagnac, wlasnie bardziej to jest cos jak ciagniecie z lekkim bolem i wtedy musze zwolnic tempo bo inaczej sie nasila. Powiem to lekarzowi na wizycie. Moze po tej stronie malenstwo wiecej przebywa i sie macica bardziej rozciaga? bo z tego co widze to wygodnie sie jej siedzi w jednej pozycji wiec mozliwe ze gdzies mnie uciska

a co do kup to wlasnie. Ktos nie ma wstydu zeby jego wilczur zostawil 10 cm ,,ciacho,, na chodniku a ty bidulo sie przejmujesz malym pawiem :-D

reklama
Wydaje mi się ze tam sie wszystko rozciaga i dlatego czujesz dyskonfort;-) tak to juz bywa wszystko sie rozrasta i musi czasami cos podokuczać wiec się nie martw.
Nie no juz sie pawiami przejmować sie będę hehe co racja to racja psy mogą to dlaczego moje dziecko nie....;-)

Do góry