reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Cześć Brzusie:) Ja też byłam dziś na połówkowym. Staś pokazał swoje śliczne oblicze - lekarka zrobiła zdjęcie twarzyczki w 4D. Jest boska!:) Identyczna jak jego starszego braciszka:) Nie mogę niestety go tu wrzucić, bo nie mam dostępu do skanera:( Nasze szczęście ma 530 gram i wszystko zdrowiutkie.
Przeczytałam o Maqnio i jej Różyczce. Trzymam za obie kciuki mocno zaciśnięte.

Teska, to zamartwiane się jest faktycznie straszne, ale będzie dobrze:)

Sis, nooo moja mama była w Auchanie na zakupach i dorwała arbuziaka;) Wcinaj szprotki na zdrówko:*

Wydrussia, no jestes! Baaaaaaaaaaaardzo się cieszę, że wszystko dobrze:) Buziamy z Dawidkiem Ciebie i Miłoszka:*

Magia, gratuluję zdrowego synusia:)

Siostra, a my jeszcze czekamy dwa dni:)

Hej brzucholce :-)

Ja tez strzelam fotki fotkom i tu wrzucam ;-) Także, Magia nie masz wymowki :-D

Ja jeszcze o Sebku wam pomarudzę... Mąż wrócił z nim od lekarza (tego naszego) Lekarz nie wie co jest sebkowi, jak to określil "na wszelki wypadek" przepisał antybiotyk (który notabene pierwszy raz widzę na oczy). Przeczytałam ulotkę i okazalo sie ze to na zapalenie ucha środkowego, zapalenie gardła i kobiecych dróg rodnych :szok: Poczytalam w necie 99% negatywnych opinii, ludzie mają po nim stany lekowe, potwoerne bole głowy, wymioty, trzęsawki itp.
Wiem, że wychodzę teraz na nienormalną, ale kurde boję się mu tego podać. Młody już tak nie gorączkuje (właśnie dostał 3 dawkę przeciwgorączkowego) ma tylko 37 goraczki, więc jest o wiele lepiej pod tym kątem, za to kaszle jak szalony :-(

Co ja mam robić? W sobote rano maja wyjeżdżać...

I jeszcze ten antybiotyk jest od 12 roku życia

Sis no zjadłam już ale zgage mam :( więc nie wiem czy to ogólnie od ryb cholera jasna,kurcze u mnie w niedziele nie było w auchanie może teraz juz przywieźli hihi
wydrusia daj znać jak coś już będziesz wiedziała
Corin kurdeee no do soboty parę dni zostało,ale jakby miał gorączkę do soboty to bym nie puścila na te narty go :( ,żeby później cos na płucka nie padło :( A co do leku tez bym nie dała jakbym takie opinie poczytała

Ostatnia edycja:
Corin, a co to jest za antybiotyk? Zapytam mamę co o nim myśli.

Sis, no Marcin też byl w niedziele i nie było, a dzisiaj byyyyyył, najadłam się strasznie;) Słonko, a może Ciebie po tym sosiku pomidorowym piecze?

reklama
Jak podoba się Wam buziaczek Stasia? Mam nadzieję, że się pojawił:)

O, jest:) W moim avatarze:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry