reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

orchi no popatrz, to chopak mial gest i kwiotka kupil, a ja zapomnialam D powiedziec ze mamy takie swieto i nic nie dostane, a zyczenia zlozyli mi tylko maz siostry i moj dobry kumpel :-) takze zawsze cos..

Veronique ja gdy mam zly humor to zazwyczaj dopadaja mnie takie mysli, jak ja to przetrwam, czy sobie poradze. Cale szczescie ze jestem taka uparta z natury i jak sie zapre ze dam rade to nie ma .... we wsi zebym nie dala. Ja cale zycie wychodze z zalozenia ze porod to najmniejszy problem wrod tylu ludzi, ktorzy maja ich o wiele wiecej. Jesli dotrzymamy do konca i szczesliwie urodzimy zdrowe dzidziusie to nie ma co sie nad bolem zastanawiac bo nasze skarby zrekompensuja nam wszystko :-) po pierwszym nieprzespanym tygodniu zapomnimy nawet o naszym wlasnym imieniu :-D takze co to taki bol :-D

a ja juz oczywiscie zglodnialam i zrobilam sobie dwie kanapki z szybka, serkiem, pomidorkiem, sosem alioli i ketchupem, czyli to co tygrysice lubia najbardziej :-D

reklama
teśka wszystko będzie ok nawet państwowo lekarze są wyrozumiali nie mówię,że każdy ale napewno masz dobrą opiekę przecież Ci prywatni też pracuja w szpitalach czy przychodniach ;) także sie niczym nie różnią
emcia taaa ale narzekał,że idzie po fajki bo cały dzien nie palil poswięcił kasę na fajki na kwiotka hahahaha
a ja czytam jaka szybka buahaha :D:D
No cos długo nie ma Wydrusi może znów na kolację ja mąz zabrał ;)

jeszcze tylko 16 h do USG, ale zem jest podjarana :-D a teraz dajcie mi chwilke, dokoncze wladce pierscieni bo caly czas sie odrywam i nie moge skonczyc :-D

emcia hahaha ja maraton też ostatnio zrobiłam sobie z władcą pierścieni online :-D
anulka no własnie a myslisz,że odpadł siusiak ?? hihi

Hej Żabolki :) właśnie weszłam do domku:) nie zdążyłam się nawet rozebrać :) nio więc płci nie pokazał :) zaciskał nóżki :) ale jest malusi ma 370g :) no i jest o tydzień w tył ;/ nóżki obie ma rączki też serduszko bije prawidłowo z obliczeń główki 21t brzuszka 20t i nózek 21t . Trzymał mnie chyba z godzine:D

reklama
Do góry