reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny,ale do tego momentu jak zaczną nam szkraby same ubrania i kolory wybierać jeszcze troszke czasu mamy :-D
NiL ano widzisz czyli jednak nie zawsze z tymi wózkami wszędzie sie mozna zmieścić ,szukam własnie takiego 3 w 1 ... narazie czekam na próbki materiałów i sie okaże co to jest wogóle

ha ha na szczęście mamy - i dopóki nie zakuma, co nosi i co jej/jemu się podoba, to będzie królował mój gust! i zero różu:-D

reklama
Wydrusia, uuu kochana, będzie odświętnie;)
Pippi, mi się kreska nie robi jeszcze:)
Orchidea, wybierz jeden wózek i więcej nie szukaj, nie będzie problemu;) My już mamy wybrany:)
Mailuj, nie pisz nic o lodach, bo ja ostatnio mam chcicę:)
Nil, ja też mam wszystko po braciszku, ale stwierdziliśmy z mężem, że nie odmówimy sobie tej przyjemności i jakieś wyczesane ciuszki kupimy małemu, no i nowy wózek:)

Pippi hmmm nie wiem ja wolę takie opinie z rodziny posłuchać czy coś i np psiapsióła ma gondolkę 75cm i do dzis mała jeżdzi w niej i nie jest za mała a pod czerwca roczek skończy więc w te dużżże gondole wcale nie wierzę ,że dzidzia sie nie zmieści ... bardziej będe patrzyła na stelaż żeby spacerówka na dłużej służyła np w jednym z typów jakie mam dowiedziałam się ,że jak pęknie opona to są tam takie nity i trzeba je wyłamać czyli serwis city ... więc mam taki interes w nosie
No ja mailuj mniejszą wagę ale kochana myslę,że to nieważne szczęścia mamy najcudowniejsze w brzusiach i to jest superrr sprawa :-D
psocia jaki wybraliście ??

dziewczyny widze ze pisalyscie o badaniach. Czy jest normalne to, ze jestem w przeszlo 19 tc i badanie ginekologiczne mialam tylko raz i to w polsce? tutaj ani razu mnie nie badali! czy jest na to regola czy po prostu biora pod uwage wyniki i moje samopoczucie? bo sie zastanawiam czy olewaja sprawe przez moj wiek , czy po prostu ja sie nie skarze ze mnie cos boli itd.. moze pozniej beda mi jakies badania robic w pozniejszym okresie ciazy zeby sprawdzic czy wszystko ok, sama juz nie wiem...

psota masz małego braciszka? To juz masz wprawę z dziećmi;-)
ja też jakiś ciuszek kupię ale może z 1 czy 2 zestawy bo i tak zaraz dzidzius wyrośnie
Ja połówkę mam dopiero po 20 marca :wściekła/y:

Cześć brzuchatki :-) Widzę że się rozpisałyście że uhuhu,
wydrussia tylko nie szalej za mocno z tym ginkiem :-D
Hanami i wszystkie dziewczyny które mają dziś wizytę trzymam kciuki niech wszystko będzię OK

I w końcu 1 marca piękna pogoda aż chce się żyć :-D i do mojego USG coraz bliżej

Mój mąz to stwierdził,że ja będę matka-Hitler,bo nienawidzę jak dziecko mi wymyśla co chce na co mnie stac to będzie miało a mój mąż to by kupował wszystko co zechce np moja chrześnica bo jego jeszcze za malutka jest :-D Ja nie miałam wszystkiego co chce i żyję więc dziecko też przeżyje
emcia :*:* mnie bada za każdym razem sprawdza szyjke macicy itd robi cytologie<--- no ale to nie za każdym razem ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry