reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

dzień dobry:-)

co do kolorów obranek to ja mam z kolei inny problem - nie znoszę różu...:eek: sama nie mam ani jednej takiej rzeczy, więc też nie mogę się przełamać żeby myśleć o takich kolorach jeśil będzie córka
rodzina i znajomi wiedzą i mam nadzieję, że nie będą kupować, ale gorzej, jak potem taki maluch już sam ma zdanie co mu się podoba - no cóż, o gustach się nie dyskutuje;-)
dlatego też myślę głownie o zielonym, czerownym, żółtym

"myślę" bo tak jak kilka z was ja też jeszcze nic nie mam - czekam aż pójdę na zwolnienie, bo jak wracam z pracy to mi się zwyczajnie nie chce ganiać po sklepach

na razie tylko wózek wybrałam

Hanami pewnie już po wizycie? Pisz szybciutko jak było. I za resztę dzisiejszych wizyt kciuki zaciśnięte!

reklama
Wydruś będzie dobrze,ja też zmieniałam lekarza bo starsza Pani w ogóle nie interesowała się pacjentkami,jak taśma,matko brrr,jednak chyba faceci ginekolodzy są lepsi

No to ja mam problem, bo niestety mam kilka bodziaków z różem. Jak je kupowałam, to byłam przekonana, że będzie dziewczynka.
Najwyżej przez kilka miesięcy będę udawała, że Tosiek to Tośka.

Dziewczynki, ja na katar polecam herbatkę z majeranku. Majeranek (ale taki sypki) należy zaparzyć, potem odlać połowę do kubka i dodać gorącej wody. Można posłodzić. Dobrze jest też wdychać to, co ucieka z kubka.

Dzień dobry mamusie:-)
Wypiłam poranne kakao i zjadłam farmerski na pół z córeczką

Tak czytam o waszych zakupach wózkowo ubrankowych i troche zazdroszczę bo ja prawie wszystko mam, tylko materacyka nie

Ale mam lenia w pupce :baffled: ale muszę iśc na zakupki chociaż do "przyblokowego" sklepu :-D
mailuj dzięki za cynka przejdę się z moim jak wróci z pracy :*
wydrusia hahaha no właśnie nie zapmnij o brokacie albo confetti :-D
Mimi jak dla mnie,też uważam,że faceci są lepsi jako ginekolodzy,delikatniejsi i wogóle..
A gdzie n
am sie podziewa emcia i Corinchyba nie szukaja lisci buraka ??? :-D

Ostatnia edycja:
wydrusia weź no bo jeszcze nie wypuści Cie z gabinetu :-D
Cholercia co zajrzę na strony jakieś czy allegro widzę co rusz nowe modele wózka :wściekła/y: i jak tu sie zdecydować ?? :-D

reklama
Gocha właśnie, na katar też podobno dobra jest maść majerankowa - można stosować
i inhalacje z majeranku - też o tym słyszałam

a tak z innej beczki - pojawiła się wam ta taka kreska na brzuchu? bo mi się wydaje, że u mnie coś takiego się powoli zaznacza...

Do góry