reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

balkan nie zamykaj kuchni no co Ty :-D takie nasze uroki ciąży teraz :-D
Teśkaja od początku kapuchę i ogórki mogę jeść kilogramami :zawstydzona/y: słodkie no czasem rogalik czy wafelek owoce też ale kwaśne kocham najbardziej :-D

reklama
A ja musiałam się połozyć zjadłam kurde i tak mi cisnienie nagle skoczyło,że leżę z kompresem zimnym kurde aż mnie oczy bolą tak głęboko :-(

Hej brzucholki :-) Na tapecie znowu papu, co do ogórków to na Amelkę jadłam kilogramami a teraz raczej na słodkie cukierki, czekolady itp

orchidea biedulko:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Uważam ;-) Tomek mi kompresy zmienia,przejdzie zaraz napewno ,tzn, mam taką nadzieję :-)
Iwonuś no może tak jak psocia pisze będzie synek

sis no jak na mnie to duże 140/90 a zawsze mam 120/80/70 no ale leżę więc tragedii nie ma jak coś będę dzwoniła na pogotowie :tak:

reklama
Psotka ty się nie przejmuj pyrami. Ja dzisiaj poszłam do sklepu bez pieniędzy. Zrobiłam zakupy w mięsym- tam można płacić tylko gotówą, no i jak się wydało to wzięlam paragon i powiedziałam pani, że zaraz przyniosę. Po czym poszłam na zakupy spożywcze bo byłam przekonana, że mam kartę. Zrobiłam zakupy i okazało się że karty nie mam hi hi. Pani zablokowała kasę na 5 minut, ja zadarłam brzuchola i poleciałam do domku po kaskę ;-) Także i mnie ogarnęła ciążowe wariactwo;-)
Orchidea, Wydusia i Veronique trzymam kciuki za wasze dobre samopoczucie:-)

Do góry