sestina
Fanka BB :)
Trzymaj się ciepłoDobra dziewczyny ja idę leżeć dalej jak nie spadnie jadę do szpitala :-( :*:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się ciepłoDobra dziewczyny ja idę leżeć dalej jak nie spadnie jadę do szpitala :-( :*:*
Dobra dziewczyny ja idę leżeć dalej jak nie spadnie jadę do szpitala :-( :*:*
dotrwamy nawet i tu będziemy się dzielnie wspierac i truskawami obzerać
dobrze ze juz wszystko ok, a do lipca czas zleci szybkoHej dziewczyny!
Caly czas Was podczytuje, choc juz bardzo dawno sie nie udzielalam.
Mielismy z mezem ostatnio sporo przygod. Lacznie z moim pobytem w szpitalu. Ktoregos dnia mialam male plamienia i pojechalismy na pogotowie. Tam okazalo sie, ze skrocila mi sie szyjka macicy i zatrzymali mnie na kilka dni. Spedzilam prawie tydzien pod kroplowka i dodatkowymi zastrzykami w d... i mnie wypuscili. Teraz mam nakaz absolutnego lezenia. Najwazniejsze, ze synek ma sie dobrze. Mielismy juz robione polowkowe i wszystko ok Lekarz stwierdzil tylko, ze lozysko mam dosc nisko ulozone i jesli tak pozostanie przez kolejne miesiace to bedziemy planowac cesarke.
Ciesze sie, ze u Was w miare dobrze!
Nie moge juz sie doczekac lipca!
Buziaki!
no uwazaj z tym sprzataniem łazienki, szczególnie z srodkami typu domestospo dzisiejszej nocy też jestam śpiąca.... pójdę chyba posprzątać łazienkę....
Veronique, dobrze, że u Ciebie wszytko w porządku - może też i z nowymi tabletkami ta infekcja szybciej minie....
em_ka ja mam podobnie tylko ze nie patrze jak wbija igłę a potem juz sie moge patrzec jak krew wpada do probówkina marcowkach praktycznie same CC nie wiem dlaczemu?! :-( u nas tez bedzie sporo no ale nie az tyle co na marcowkach mam nadzieje!
a co do pobierania krwi to ja zdecydowanie wole z zyly, moge sie nawet patrzec jak zbija igle i leci krew przez strzykawke, ale nie moge lubie pobierania z palca, tego sie boje jak ognia zawsze