reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dobra dziewczyny ja idę leżeć dalej jak nie spadnie jadę do szpitala :-( :*:*

Odpoczywaj i najwazniejsze mysl pozytywnie, bo stres jeszcze wszystko pogarsza! Bedzie dobrze!

dotrwamy:) nawet i tu będziemy się dzielnie wspierac i truskawami obzerać;)

Oh, na te truskawki juz sie nie moge doczekac. We Wloszech, na szczescie beda juz za kilka tygodni! :)

Ostatnia edycja:
witam
nie zagladalam pare dni bo imalam kiepski nastrój
do tego pokłóciłam sie ze swoja mama w piatek cisnienie mi podniosła skutecznie ale nie bede sie uzalac nad soba
samopoczucie juz lepsze tylko na duszy cieżko i smutno

Hej dziewczyny!

Caly czas Was podczytuje, choc juz bardzo dawno sie nie udzielalam.
Mielismy z mezem ostatnio sporo przygod. Lacznie z moim pobytem w szpitalu. Ktoregos dnia mialam male plamienia i pojechalismy na pogotowie. Tam okazalo sie, ze skrocila mi sie szyjka macicy i zatrzymali mnie na kilka dni. Spedzilam prawie tydzien pod kroplowka i dodatkowymi zastrzykami w d... i mnie wypuscili. Teraz mam nakaz absolutnego lezenia. Najwazniejsze, ze synek ma sie dobrze. Mielismy juz robione polowkowe i wszystko ok :) Lekarz stwierdzil tylko, ze lozysko mam dosc nisko ulozone i jesli tak pozostanie przez kolejne miesiace to bedziemy planowac cesarke.

Ciesze sie, ze u Was w miare dobrze!
Nie moge juz sie doczekac lipca!

Buziaki!
dobrze ze juz wszystko ok, a do lipca czas zleci szybko

po dzisiejszej nocy też jestam śpiąca.... pójdę chyba posprzątać łazienkę....

Veronique, dobrze, że u Ciebie wszytko w porządku - może też i z nowymi tabletkami ta infekcja szybciej minie....
no uwazaj z tym sprzataniem łazienki, szczególnie z srodkami typu domestos

na marcowkach praktycznie same CC nie wiem dlaczemu?! :-( u nas tez bedzie sporo no ale nie az tyle co na marcowkach mam nadzieje!

a co do pobierania krwi to ja zdecydowanie wole z zyly, moge sie nawet patrzec jak zbija igle i leci krew przez strzykawke, ale nie moge lubie pobierania z palca, tego sie boje jak ognia zawsze :baffled:
em_ka ja mam podobnie tylko ze nie patrze jak wbija igłę a potem juz sie moge patrzec jak krew wpada do probówki
lepiej wytrwac do konca z tym porodem, mam nadziej z u nas nie bedzie za duzo wczesniaków, musimy sie dziewczyny oszczedzac

orchidea zdrówka życze i oby cisnienie spadło

fagiolino

miałam taką niemiłą przygodę w pierwszej ciąży nawet miałam mieć założony niestety było już na niego podobno za późno.

W końcu było dobrze i córeczka urodziła sie tylko 2 tyg wcześniej

Trzymam za Ciebie kciuki &
Będzie ok

szew

Ostatnio edytowane przez moderatora:
psotka, orchidea oby wasze słowa były prorocze :tak: bardzo bym chciała :-) jeszcze tyle czasu do USG :wściekła/y:
fagiolino najważniejsze jest zdrowie dzidziulka jak musisz leżeć to trudno oby wszystko było ok, ja też będę mieć cesarkę już drugą
Orchidea myślę że takie ciśnienie nie jest aż tak bardzo złe, ja mam 173/78 ostatnio miałam 151/74 i lekarz nic mi nie mówił że coś nie tak
mailuj hahaha :-D ale się uśmiałam ja też mam taką sklerozę ale nie tylko w ciąży:tak:

Witam wieczornie , znowu dzien mi zleciał jak z bicza trzasnął.:-) Bylismy na zakupkach i powisilismy obraz w salonie co dostaliśmy od mojej psapsiułki na mieszkanko. :-)Potem obiadek i sprzątanko m. A potem gadałam 2h z mamą)5, od nas z forum. Poznałysmy się tez w realu i zaprzyjaźniłyśmy się.:-) Mała kopie jak wytrawny piłkarz, cały dzień. :-)

reklama
Do góry