reklama
mailuj
Fanka BB :)
Orchidea dokładnie przeczytałam o ciśnieniu. Dzwoń do lekarza. W ciąży powinno być niższe niż normalnie!
Hej dziewczyny!
Caly czas Was podczytuje, choc juz bardzo dawno sie nie udzielalam.
Mielismy z mezem ostatnio sporo przygod. Lacznie z moim pobytem w szpitalu. Ktoregos dnia mialam male plamienia i pojechalismy na pogotowie. Tam okazalo sie, ze skrocila mi sie szyjka macicy i zatrzymali mnie na kilka dni. Spedzilam prawie tydzien pod kroplowka i dodatkowymi zastrzykami w d... i mnie wypuscili. Teraz mam nakaz absolutnego lezenia. Najwazniejsze, ze synek ma sie dobrze. Mielismy juz robione polowkowe i wszystko ok Lekarz stwierdzil tylko, ze lozysko mam dosc nisko ulozone i jesli tak pozostanie przez kolejne miesiace to bedziemy planowac cesarke.
Ciesze sie, ze u Was w miare dobrze!
Nie moge juz sie doczekac lipca!
Buziaki!
Caly czas Was podczytuje, choc juz bardzo dawno sie nie udzielalam.
Mielismy z mezem ostatnio sporo przygod. Lacznie z moim pobytem w szpitalu. Ktoregos dnia mialam male plamienia i pojechalismy na pogotowie. Tam okazalo sie, ze skrocila mi sie szyjka macicy i zatrzymali mnie na kilka dni. Spedzilam prawie tydzien pod kroplowka i dodatkowymi zastrzykami w d... i mnie wypuscili. Teraz mam nakaz absolutnego lezenia. Najwazniejsze, ze synek ma sie dobrze. Mielismy juz robione polowkowe i wszystko ok Lekarz stwierdzil tylko, ze lozysko mam dosc nisko ulozone i jesli tak pozostanie przez kolejne miesiace to bedziemy planowac cesarke.
Ciesze sie, ze u Was w miare dobrze!
Nie moge juz sie doczekac lipca!
Buziaki!
sestina
cześć kochane! wreszcie klapnęłąm. Dziś byłam pierwszy dzień w pracy po feriach więc możecie wyobrazić sobie jak wspaniale się czułam ( uczę w szkole) wśród tłumu młodzieży hałaśliwej po 2 tyg ciszy, błogości, słodkoći itd itp No ale jeszcze ciuupkę dni i na zwolnionko Jak tam to ciśnionko u Orchidei?
sestina
dotrwamy nawet i tu będziemy się dzielnie wspierac i truskawami obzeraćEh, to lezenie juz mi bokiem wychodzi a raczej w boki wchodzi No ale najwazniejsze teraz to dotrwac jakos do lata!
reklama