reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

balkan racja, ale ja z samej ciekawosci chcialabym wiedziec co znacza poszczegolne rzeczy i skroty, chocby na przyszlosc zeby byc madrzejsza :-D

a mnie chyba sennosc dopadla z tych nudow, lece sie polzyc, pewnie poleci moj ulubiony program o nastoletkich ciezarowkach :-D takze do klikanka pozniej :*

reklama
po dzisiejszej nocy też jestam śpiąca.... pójdę chyba posprzątać łazienkę....

Veronique, dobrze, że u Ciebie wszytko w porządku - może też i z nowymi tabletkami ta infekcja szybciej minie....

No ja w kuchni naczynia zmyłam i zrobiłam mężowi kawkę,bo juz wraca,ale jak to ja "kaleka" oczywiście zalałam sie nią dobrze,że na brzuch mi nie poleciała :-( tylko na podłogę i kapcia :-)
balkan hihi no z tymi obcasami to teraz będzie ciężko :-D dobrze,że ja kocham adidasy i japoneczki w lato cacy mi tak się podoba,ale pewnie zamarzę,żeby sie fajniej ubrać w niedzielę np a tutaj zonk :-D będzie,bo już nóżka może w ciepło puchnąć :baffled:

Ostatnia edycja:
Echhh pewnie ciśnienie skacze raz mróz na na plusie temperatura :baffled: pomiziaj ode mnie brzusio i połóż się :*:*
balkan ja pierdziele co za debile :baffled: przecież to jest chore ,,,od dawna było,że mlesio kobietek służy wiadomo do karmienia naszych kochanych bąbelków a nie cholera do produkcji lodów :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, wstawiłam pyry, żeby się powoli gotowały, położyłam się na chwilkę i mi oczko uciekło, no i spaliłam pyry. Śmierdzi jak cholera;) Ale moje kochanie przyszło, garnek umyło i powiedziało, że się nic nie stało;) Kochany jest:)

reklama
Witajcie dziewczynki kochane , ja dzisiaj czuje sie jak nowo narodzona po wczorajszych bólach i meczarniach , przestrzegam zeby sobie tego pilnowac i nie dopuscic do tak potwornego zaparcia , myslałam ze na pogotowie pojade zeby mi cos pomnogli ale udało sie z tymi czopkami pomogły :tak:

Córka poszła mi przyniesc nastepna dostawe ciuszek dla maluszka za czekoladke ale sie ciesze zaczynam kolekcjonowc rzeczy

mam nadzieje ze w czwartek dowiem sie co tam mamy w brzuszku na usg , ze dzidzia mi pokaze

Do góry