reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin, nie, to nie jest to samo:)

Siostra, no to super, że z ząbeczkami wszytsko dobrze, uważaj na siebie Słonko:) Masz rację z tym stersem, jak mój synuś się od 18 tygodnia ruszał tak mocno cały czas, a dzisiaj nic, to już zaczęłam świrować.

Em_ka, już rozwiązałam Twoją zagadkę;))

Katerinko, dzięki:*

Ostatnia edycja:
Corin no jak zmieszasz szczaw, salate i boćwine na patelni z ziemniakami to zycze smacznego, napisz pozniej jak przezyjesz czy bylo dobre :-D
a mi wychodzi z tlumaczenia ze to jest burak liściowy wiec moze to rzeczywiscie inna odmiana lisci buraka ale bez buraka w ziemi? ahhahah ??? :-D

COrin dodalam przepis, mozesz go juz zaczac robic jak tylko odgadniesz nazwe lisci ahahhaha xD normalnie leze i kwicze z tego, ze nie wiemy jak sie to nazywa xD :-D

Ostatnia edycja:
No dobra wysłałam @ do firmy z wózkami o przesłanie próbek,ocenimy co oni przyslą hihi w ciemno na bank nie kupię a tutaj niedaleko mnie nie ma tych wózków ..
psocia dlatego ja parę dni temu tez miałam taki "wisielczy" humor :-(
Corin szczawiowa z jajkiem taka kwaskowa jesooo ide szukac szczawiu hahaha
A ja właśnie popcorn wcinam :zawstydzona/y: jakoś mnie tak wzięło
katerinka mam nadzieje,że wyjdą najwyżej wyrzucę no bo co zrobie innego a w czwartek będziemy &&&&& trzymać !!!

Ostatnia edycja:
Witam się popołudniowo,

ale się uśmiałam z tego Waszego śledztwa :-D jak będę potrzebowała detektywa to się do Was zgłoszę. ;P

Katerina, to mamy połówkowe tego samego dnia i też mam nadzieje, że to nadal dziewczynka. :-)
Psotka, miałam to samo z ruchami... aż wczoraj już tak świrowałam, że położyłam się i tak trochę mocniej przykładałam ręce do brzucha, i wtedy poczułam jak mała się rusza. Okazało sie, że jest teraz nisko i kopie mi jakby w pęcherz i ja tego prawie nie czułam dopiero przez ręce. :szok: A dzisiaj już od rana Kruszynka mnie bombarduje kopniakami :tak:

Corin, masz rację, całe życie:))

Em_ka, to tak na zakończenie dochodzenia znalazłam pełen opis: Bowina - Liciowe :: Warzywa polecane do uprawy ;))

Orchideuś, Danuska, ale nerwów to jednak kosztuje;) Mój synuś teraz się pięknie rusza:))) ufffffff...:) Powiem Wam, że dopiero teraz rozumiem moją mamę, która się tak bardzo przejmuje mną i moimi braćmi, bo już wiem, jak to jest bać się o własne dziecko.

orchidea, to ja jeszcze poprosze przepis na szczawiowa. U mnie sie tego nigdy w domu nie gotowało, szczaw jadlam na surowo, zrywany na łące... W sklepie koło mnie jest przecier szczawiowy w sloikach i tak chodze kolo niego juz 3 tydzien i zastanawiam sie z której strony go ugryść ;-)

Nieeeee, noooooo Psota, szacun :-) Rutkowskiego nawet zawstydziłas :-D

Matkoooooooo, zapomniałam o dzieciach......Godzine temu mialam ich odebrać ze szkoły :szok: Lece, do potem, paaaaaaa

Ostatnia edycja:
reklama
Corin wezę od mamy,bo tutaj nie gotowałam,a mama gotowała nam bardzo często ta zupkę z tego co pamiętam to na rosołku często ją robiła kroiła ziemniaczki w kostkę szczaw w paseczki kroiła i warzywa na tarce ścierała,po ugotowaniu tego zaprawiała mąka i śmietaną i podawała nam z ćwiartkami jajek.
psotka kochana to z Ciebie detektyw(dziennikarz) number One hahaha

Do góry