reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ja dzis kupie skladniki na ten blok sestinki i spróbuję zrobić... :-) Już sie nie mogę doczekac. Tylko napisała "włozyc do lodówki na długo"! to "długo" tak mnie wkurza troche... :-D Ale wytrzymam! :-)

reklama
Katerinka ja nie lubię czekolad więc takich bloków też nie :baffled: ale znalazłam na necie pączuszki serowe z serkiem waniliowym i chyba je na czwartek spróbuje zrobić,ciekawe tylko czy smaczne będą hahaha

Cześć Rybki:)

Orchideuś, brzuszek już mnie dzisiaj nie boli. Denerwowałam się od rana, bo Dawidek się nie ruszał, ale jakieś 20 minut temu zaczął fikać, więc już jestem spokojna:) A jak Ty się czujesz kochana?

Em_ka to nie jest botwina, tylko boĆwina po polsku:) I są dwie odmiany, jedna to właśnie Rhubarb Chard a druga Lukullus.

A co do bloków czekoladowych, to ja wolę waniliowy, taki bez kakao:)

Ostatnia edycja:
Witajcie!dziaiaj botwina rzadzi he he:)ja niedawno wrocilam umeczona z miasta ,jak wyszlam o 10 do lekarza tak dopiro wrocilam ,2 godziny czekalam poki przyszedl lekarz,wypisal zwolnienie ,kazal kupic magnez i wypisal skierowanie na badanie ,tak wiec po tym zanioslam dla szefa zwolnienie ,zalecialam do apteki i jeszcze do biblioteki po dobra ksiazki zrobilam male zakupy i tak oto umordowana siadam i zagladam tutaj do was drogie panie (w miedzyczasie obiad robie),echhhh

psocia cieszę się,kochana nie martw się ,pewnie miałaś tak jak ja,że się maluszek schował gdzieś,ale smutna sie minka robi wtedy,bo od razu sie mysli co się dzieje.... Ja dobrze się czuję,ząbek zrobiony,ale na kontrol muszę chodzić w razie W,żeby nic do porodu już się nie działo ...

o nie, to sie nie nazywa CHARD :-( chyba sie poddaje, nigdzie nie ma dokladnego znaczenia slowa ACELGAS :-(
kurde wwkurzylam sie bo wszedzie mi wychodzi, ze Acelga to burak a to wcale burak nie jest :/

Ostatnia edycja:
reklama
Corin masz racje, w nocy chyba nie wyzre wszystkiego.. :-D
Emka gratuluje pomyslnie ukonczonego sledztwa :tak:
Orchidea, na pewno bedzie dobre - a wtedy zdjatko, przepisik, robimy i jemy! :-)
Psotka ciesze sie ze juz sie lepiej czujesz :happy2:
Teśka no to teraz czas odpoczac... :blink:
Ja sie powoli ogarniam do wyjscia z psem a potem na zakupy. Bede walczyc z pokusa wejscia do sklepów z ubrankami dla dzidzi. Ale musze jeszcze wytrzymac 3 dni. W czwartek połówkowe i jak sie upewnie, ze nadal dziewczynka, wtedy zaczne szalec... :-p

Do góry